donderdag 31 juli 2014

Eurom ck2003t

Bekijk ons uitgebreide Eurom assortiment. Specialistisch advies nodig? Alle tuinartikelen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinartikelen. Door het formaat en het geringe gewicht is de kachel makkelijk te verplaatsen.


Eurom ck2003t

It has a thermostat and turbo setting to heat the room even quicker. The size and low weight makes this heater easy to transport. De verwarming is voorzien van een thermostaat en een turbostan dit zorgt ervoor dat ruimtes tot 30msneller verwarmd worden. Door het handige formaat en het lichte gewicht is de kachel makkelijk te verplaatsen.


Wanneer je hem ophangt, haal je de pootjes eraf. Dankzij de ingebouwde thermostaat houd je de gewenste warmte gemakkelijk vast. Raakt de kachel oververhit of valt hij om? De afmetingen van de kachel zijn 39×55×centimeter en het gewicht is slechts kilogram. Staand of hangend is deze robuuste convector kachel met thermostaat perfect.


Makkelijk te gebruik en ideaal om ruimtes van warmte of. Zowel in de winter als in de zomer kunt u genieten van een aangename temperatuur met deze convectorkachel van Eurom ! Deze elektrische verwarming van Eurom kan staand gebruikt worden, maar ook aan de muur worden opgehangen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


De elektrische kachel is voorzien van een thermostaat, zodat de gewenste temperatuur ook gehandhaafd blijft. Deze verwarming is licht van gewicht (kilogram), waardoor de convectorkachel eenvoudig te verplaatsen is. Daarnaast beschikt de verwarming over een speciale omvalbeveiliging. Heb je een vraag over deze. Op deze pagina zie je een.


Euroonderdelen voor verwarmingen, etc. Eurom is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het produceren van goede verwarming en terrasverwarming voor consumenten. Het is dan ook fijn dat je tijdens de koude wintertijden lekker warm thuis kunt zitten of lekker op het terras buiten kunt blijven. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs.


Een robuuste kachel met thermostaat, koude-lucht ventilator en omvalbeveiliging, makkelijk in gebruik en ideaal om ruimtes van warmte. Lage prijzen, snelle levering en persoonlijke service! Eurom Elektrische kachels eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK.


Eurom ck2003t

Kom naar onze website en vind de goedkoopste en beste Eurom kachel. Nu in de aanbieding van 39. Thermostaat Koude-lucht-ventilator Omvalbeveiliging Tip-over switch Oververhittingsbev.


Met de kachels van euromac zit u er altijd warm bij. Verder is de convectorkachel voorzien van een ventilator, oververhittingsbeveiliging, omvalbeveiliging en een timer. Het grote voordeel van deze verwarmer is dat het geen felle verlichting met zich meebrengt.


U kunt het verschil zien op de laatste afbeelding. Naast het opwarmen van een ruimte, kan deze convector ook een ruimte voorzien van koude lucht. Zo heeft u eigenlijk twee producten in één!


Bij Frank vind je een groot aanbod van Eurom artikelen waarmee het buitenleven gemakkelijker en aangenamer wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts