maandag 28 juli 2014

Coniferen soorten thuja

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag? Vraag gerust een offerte aan.

Levensboom voor veel privacy. Alle soorten coniferen zijn winterhard en geschikt om in een haag te plaatsen. Het is dus een kwestie van persoonlijke smaak. Welke conifeer staat mooi in uw tuin?


Een smalle, grote of snelgroeiende conifeer ? Of een gele of blauwe conifeer ? U kunt dat stimuleren door de coniferen te planten in een kalkhoudende humusbodem (aarde die bestaat uit plantenresten). Wilt u trouwens een dichte haag creëren?

Plaats dan per strekkende meter coniferen van deze soort. Wat zijn de specifieke kenmerken van deze conifeer ? Thuja occidentalis coniferen soorten. De verzamelnaam coniferen is handig als je weet dat het om een conifeer gaat, maar niet precies om welke soort. Sommige mensen denken wel dat er één soort haagconifeer bestaat, maar niets is minder waar.


Hoewel de Smaragd een wat langzamere groei heeft, kenmerkt deze coniferensoort zich door de compacte groei en behoudt de Smaragd zijn heldergroene kleur in de winter. Bovendien stellen ze geen hoge eisen aan de omstandigheden waarin ze groeien. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten coniferen.


Bekijk hier ons ruime assortiment coniferen ! Brabant’ is bij ons te bestellen in verschillende soorten en maten. Uiteraard kunt u bij ons de haagplanten laten bezorgen, maar u kunt ze ook af komen halen bij onze kwekerij in Lienden. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Wij laten u zien welke coniferen soorten er allemaal zijn. Populaire coniferen soort : Thuja. Een van de populairste soorten coniferen is de Thuja.


Deze populaire haagplant is winterhard en snelgroeiend.

Coniferen zijn er in verschillende soorten en maten. Ongesnoeid kan deze snelgroeiende conifeer een lengte van meter bereiken. Sommige kegels lijken wat op vruchtjes, zoals van de Taxus – ook een. Kenmerkend van coniferen is dat ze ‘kegels’ dragen.


De thuja occidentalis ‘Holmstrup’ bijvoorbeel is een conifeer die je ook prima als solitair of vormboom kunt toepassen. Het planten van een coniferenhaag. In onderstaand overzicht zie je per hoogtemaat hoeveel coniferen je nodig hebt per strekkende meter.


Waarom wij zoveel korting op de coniferen kunnen geven is omdat wij grote aantallen inkopen, en samenwerken met de grote kwekers. Deze zal je dan ook minder tegenkomen in de tuinen. De snelgroeiende coniferen zijn de leylandii , deze groeit wat sneller als de bovenstaande. Bent u op zoek naar sterke coniferen , geschikt voor alle seizoenen van het jaar? Met een groot aanbod verschillende soorten coniferen bieden wij u volop soorten en keuzemogelijkheden, zoals coniferen met kluit of coniferen in pot.


Informatie over het snoeien en aanplanten van coniferen kunt u ook bij ons vinden, net zoals tips en tricks voor de mooiste haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts