dinsdag 1 juli 2014

Kabelbaan tuin

Te gekke kabelbanen voor een top prijs - Top klantenbeoordelingen - Bestel nu! Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Scherpe prijs, eenvoudige montage kabelbaan. Kabelbaan ZLX: meter tot 1kilo!


Voor mensen met een grote tuin en een avontuurlijke instelling!

Kinderen vanaf jaar en volwassen tot liefst 180! Een eigen kabelbaan in de tuin spreekt bij heel veel kinderen tot de verbeelding, verras uw kids dus met een professionele en veilige kabelbaan van NuBuiten. Deze verzinkte staalkabel voor een kabelbaan heeft een lengte van meter.


De kabel heeft een diameter van Ømm en heeft een constructie van 7x19. Vlieg heerlijk door je tuin met eigen kabelbaan. Zelf een kabelbaan maken gaat nu wel heel eenvoudig!


Een kabelbaan voor in de tuin. In onze shop vindt u momenteel een aantal kabelbanen voor kinderen, die u kunt installeren in uw eigen tuin.

Zowel de kabelbaan Para als de kabelbaan SpiderGlider zijn voorzien van een robuuste staalkabel, rollen of kogellagerrollen en een ommanteling met handgrepen (trolley). De kabelbaan naar de botanische tuin ligt op tot minuten rijden met de auto vanaf het stadscentrum. Begin in de buurt van de botanische tuin , gelegen op ongeveer kilometer van het centrum van Funchal.


Dat wil zeggen: een tuin met begroeiingen en hoogteverschillen. Start op een heuvel, vervolgens raas je over een struik, rakelings langs die dikke eikenboom om uiteindelijk te landen. Dit is een stuk spannender dan een kabelbaan boven een saai grasveld. Nieuw: kabelbaan , tokkelbaan voor de eigen tuin tot 1kg!


Kleine en grote tarzan`s en jane`s tot 1kilo kunnen met deze kabelbaan in hun eigen tuin afdalingen maken! Altijd al een super toffe kabelbaan in jouw tuin willen bouwen? Bij OutdoorPro hebben we dé sets waarmee dit super makkelijk te verwezenlijken is. Met de verschillende sets die op de website te vinden zijn (budget, basis, compleet) heb je alles direct bij de hand om een kabelbaan van meter te maken.


Deze kabelbaan is ook beschikbaar zonder harhouten plateau, er is dan wel een heuvel nodig tussen de constructie die dient als plateau. Deze kabelbaan moet gebetonneerd worden daarom is het mogelijk om een betonpoeren set aan te schaffen in plaats van zelf stort ankers. De standaard kabelbaan lengte is meter, maar uitbreiding tot maar liefst meter is mogelijk!


Door kosten laag te houden (alleen verkoop kabelbanen via webwinkel) kunnen wij deze kabelbaan openbaar goedkoop aanbieden. Vaste lage prijs Moestuin.

KOSTEN VAN KABELBANEN Vaak denkt men dat een kabelbaan kopen een dure grap is. Doordat ik de kabelbaan niet zo steil gemaakt heb is de snelheid niet erg hoog en stopt hij bijna uit zichzelf. Super tevreden over onze nieuwe Cable-Ride van meter.


Koop nu en betaal pas over dagen! De cabines van de kabelbaan zijn ruim en rolstoelvriendelijk. Zodra u bent ingestapt zweeft de cabine rustig omhoog, het uitzicht is ongelofelijk mooi tijdens de vlucht. De kabelbaan stopt bij de Kienberg (uitzichtpunt over Berlijn) en de Garten der Welt ( tuin en bloemenparadijs).


Puur genieten met deze geweldige attractie in uw eigen tuin. Op zoek naar Lemax kerstdorp set Santa's cable car ( kabelbaan ) 6-delig? Hangend of zittend door de tuin vliegen!


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Wij namen de kabelbaan tot Monte en deden van daaruit een prachtige wandeling naar de Botanische tuin ! Let op, dit is een vrij lange wandeling (een 2-tal uren) waarvoor je best goede wandelschoenen aandoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts