maandag 7 juli 2014

Kardemom kopen

Kardemom geïmporteerd uit het verre Azië. En kan al snel in jouw keuken staan. Asianfoodlovers maakt het voor jou mogelijk om heerlijk Aziatisch te kunnen koken! Zuivere en Gezonde Natuurproducten bestellen!


Vanaf €Geldt De Staffelkorting.

Bekijk Ons Brede Assortiment! Het gebruik van kardemom versterkt zowel hartige als zoete smaken. Het zijn peulen met daarin kleine donkere zaadjes.


Deze zaadjes hebben een sterke unieke smaak met een intens aromatische geur. De smaak is citroenachtig met een vleug eucalyptus, en het heeft een warme, zoete ondertoon. Het aroma is zacht, fruitig en doordringend. Het poeder is het gemalen zwarte zaad uit de groene kardemom peul.


Het is een smaakmaker in gerechten van India, Scandinavië en de Arabische keuken.

De meest bekende is groene kardemom , maar wij hebben ook de zwarte kardemom. Het wordt veel gebruikt in toetjes, koek en gebak. Alleen van verse kardemom zaden kan je (misschien) een plant kweken, deze zaden ontkiemen moeilijk. Ongeveer van de verse kardemom zaden ontkiemen in een periode van maanden. De beste manier om een kardemom plant te vermeerderen is door de plant te delen.


Je zal zien dat de kardemom plant zich probeert uit te breiden. Koop je kardemom gemalen op een werkdag voor 15:uur? Dan verzenden wij dezelfde dag je bestelling nog. Heb je vragen over kardemom of over andere kruiden en specerijen?


Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over kardemom en onze andere producten. Maar ook bij alle toko’s kun je kardemompeulen kopen. Maak eens je eigen pompoen soep!


Kopen Vergelijk alle opties In Noord-Europa wordt kardemom gebruikt om gebak extra smaak te geven, zoals kerststollen, cakes, koekjes, muffins en broodjes. Waar koop ik kardemon en kan ik het vervangen door een. Je kardemom wordt zorgvuldig verpakt.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Die zaadjes kunnen in zijn geheel of gemalen gegeten worden. De specerij is tegenwoordig in de grote supermarkten verkrijgbaar tegen een redelijke prijs. De smaak van de zaden is citroenachtig, licht floraal, met een vleugje eucalyptus.


Ook kun je het kopen in Aziatische winkels (toko’s), op de markt en natuurlijk online. Zwarte kardemom zorgt voor kracht en warmte in je gerecht. Daarnaast is in India kardemom onderdeel van traditionele kruidenthee of chai. In kardemom zit veel ijzer. Dat is goed nieuws voor mensen met bloedarmoede en andere mineralentekorten.


Je kan in dat geval kardemom op de lijst zetten van regelmatig te gebruiken producten. India is de grootste producent ter wereld waar tevens ook de meeste kardemom wordt geconsumeerd. In de peul zitten kleine zwarte zaadjes die de meeste aroma afgeven. De koningin van de specerijen, beter bekend als kardemom , is een specerij met tal van mogelijkheden, hij doet het net zo goed in toetjes en dranken als in hartige gerechten.


Gemalen kardemom van Organic Flavour Company Afkomstig van de biologische teelt Eenvoudig en snel besteld bij de Notenshop! Element vuur – zwaartepunt gevoel. Groeit in Azië en Midden-Amerika. De bladstengels kunnen wel tot meter hoog worden.


In het oude Egypte was het een geliefde wierook. Afrodiserend en genotbevorderen helpt tegen nervositeit en geestelijke afmatting, neutraliseert onaangename. U gram kardemom gemalen kopen bij De Kruidenkoning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts