woensdag 9 juli 2014

Betafence pantanet

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind hier alles voor composteren. Wij bezorgen door heel Nederland en België. Snelle levering, uitstekende service.


Zoek naar wilgentenen kopen op de nieuwe KensaQ.

De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. Ideaal voor residentiële toepassingen en parken. Troeven - Esthetisch en discreet - Zeer lange levensduur - Perfecte en snelle plaatsing - Compleet systeem.


Extra bescherming voor uw gezin en huisdieren ? Leverbaar in diverse maaswijdtes en sterktes. De horizontale draden hebben een krimp in elke maas.

Dit gaas is gemaakt van geplastificeerd staal waardoor het niet opvalt tussen de (groene) beplanting. Hierdoor past het in elke tuin. Het gaas is in verschillende hoogtes beschikbaar.


De meest geplaatste tuinafsluiting bestaat vandaag ruim jaar ! Eigenlijk heel begrijpelijk, want deze tuinafsluiting is een absolute klassieker die al meer dan jaar bestaat. This system gives an optimal price-quality ratio. Assets: - Aesthetic and discreet - High longevity - Quick and professional installation.


Let bij het vergelijken van tuingaas op de maasgrootte (de grootte van de vakjes), draaddikte en houd rekening met Chinese imitatiematerialen die een veel kortere levensduur hebben. Pantanet, de Golden Oldie van de tuinafsluitingen. The fencing reference on rolls, very qualitative and resistant, available in green and anthracite.


Dit houdt in dat de draden eerst aan elkaar gepuntlast zijn om ze vervolgens te plastificeren met groen PVC. Bijvoorbeeld als tuinafscheiding. Het voordeel van tuingaas is dat het een stevige afscheiding vormt, maar met een open uitstraling omdat het gaas is. Maar het tuingaas kunt u ook aan een muur bevestigen zodat er een klimplant tegenop kan groeien. Dankzij de verticale, harde draden blijft de omheining toch stevig en vormvast.


PANTANET PROTECT The perfect landscaping weldmesh solution.

Boven- en onderaan is het gaas op 2mm van de rand versterkt met een tweede draad. Het mooie is nu dat er bij ieder type afsluiting meestal ook een passende draaipoort voorzien is. Gelast gaas uit verzinkte draa gepuntlast en achteraf geplastificeerd.


Combinatie van zachte horizontale draden met harde verticale draden. Het pantanetsysteem is een totaalsysteem, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas op rollen en bijhorende palen. Betafence is a worldwide leader of fencing and access control, integrated perimeter security systems and solutions. Betafence also develops and produces tailor-made industrial mesh and welded gabions.


De draden zijn eerst gepuntlast en daarna geplastificeerd met groen PVC voor een stevig eindresultaat. Supplied in meter rolls with appertures of 100mm high x 50mm wide it is the perfect choice for agrigulture, wine farms, internal estate fencing, and other low security applications. Kijk hier voor gelast gaas, uit verzinkte draa gepuntlast en achteraf geplastificeerd voor tuinafsluitingen. Alle artikelen met prijsvermelding.


Kleur: Groen of Antraciet Bekijk de montage handleiding hier. Selecteer hieronder de gewenste afmeting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts