donderdag 24 juli 2014

Openingstijden intratuin duiven

Met een inspirerende wijze van productpresentatie blijven we verrassen. Van half oktober tot januari staat een groot deel van de winkel in het teken van de kerst. Christmas World Duiven , is reeds meerdere jaren uitgeroepen tot de Beste kerstshow van Nederland!


Openingstijden intratuin duiven

Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Het tuincentrum is dagelijks geopend vanaf 9. En het antwoord daarop is JA. Ten eerste is dit de aller-allergrootste kerstshow.


Openingstijden intratuin duiven

Intratuin is een tuincentrum met vestigingen in Nederland. Dat zie je vooral goed bij het miniatuurdorp, dat zo gigantisch is dat je het beter een miniatuurmetropool kunt noemen! Woon en slaap artikelen van topmerken tot goedkoper.


Outlet van bekende merken als Riverdale, Rivièra Maison, PTMD en Casa Vivante. De mooiste woonaccessoires, dekbedovertrekken, servies, lampen en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Bij Outlet Duiven scoor je voordelig jouw nieuwe interieur. Denk je aan Kerst, dan denk je aan Intratuin.


Wij hebben de nieuwste Kersttrends van dit jaar voor je op een rijtje gezet. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Je kunt zowel het kaartje onderdaan de pagina gebruiken.


Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. De winkel is vermeldt in categorie Tuincentra. En ja hoor, bij verschillende plantensoorten trof ik de kleine beestjes aan. Ik besloot een medewerker er op aan te spreken, een wat oudere man die een ervaren indruk maakte.


Openingstijden intratuin duiven

Koop nu bij IKEA Duiven een Nordmann kerstboom van 20. Je kerstboom kost dus maar één piek! Op=op, dus wees er snel bij! Deze actie is alleen geldig voor IKEA Family leden. Wij hopen je snel te zien in onze winkel!


In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, decoratie, kantoorartikelen, gereedschap, accessoires, beautyproducten en zelfs kleding. Welkom bij Action in Duiven. Laat je elke week verrassen door 1nieuwe producten. Uiteindelijk blijven alleen de mooiste artikelen over en die komen in onze collectie.


Voor alle winkels in duiven zie Winkels duiven of bekijk meer Tuincentra in Nederland. De bovenstaande afstanden zijn in kilometers en hemelsbreed gemeten. Tip: er is een ruimte met luxe picknickbanken speciaal gereserveerd voor kinderfeestjes!


Psst heb je al eens op onze Uitagenda gegeken voor al die leuke weekendtips?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts