donderdag 3 juli 2014

Praxis kruiwagenwiel

Gegarandeerd de goedkoopste. Dagelijks nieuwe producten en aanbiedingen. Gratis bij je thuis bezorgd vanaf €4-! Goed Gereedschap Is Het Halve Werk. Bekijk Hier Onze Ruime Keuze.


Alles Voor de Auto en Fiets.

Hoge Kwaliteit Tegen De Laagste Prijs! In een handomdraai bij u geleverd. Bij Praxis hebben we ook een kruiwagen met twee wielen die ervoor zorgt dat de kruiwagen niet tot nauwelijks kantelt.


Online alle kruiwagens bekijken en online kopen bij Praxis. Om een kruiwagen te kopen, hoef je niet meer speciaal naar de winkel. Want bij Praxis kun je ook jouw nieuwe kruiwagen gewoon online kopen en laten thuisbezorgen.


Dit rode kruiwagenwiel van Fort is geschikt als vervangend wiel voor Fort kruiwagens. Compleet wiel met een gele PU ban kunststof velg en voorzien van een rollager. Het asgat van dit kruiwagenwiel is mm, de naaflengte is 1mm.

Dit massieve kruiwagenwiel wordt geleverd inclusief zijringen en bouten. Deze binnenband is geschikt voor verschillende Fort kruiwagenwielen. Altijd als eerste op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


Deze buitenband is geschikt voor verschillende Fort kruiwagenwielen. Wat zijn de specificaties? Deze populaire kruiwagen wordt veelal gebruikt voor de tuin en doe-het- zelf klussen.


De kruiwagen wordt geleverd met een baksteun voor extra versteviging van de bak. De twee grootste groepen zijn de luchtband met binnenband en het massieve kruiwagenwiel. De massieve variant wordt ook wel: “anti lek band” genoemd.


Kruiwagenwielen zijn er in verschillende vormen. Het probleem van het lek gaan van het wiel wordt hiermee verholpen. Antilek banden worden voornamelijk in de bouw gebruikt. Naast een compleet aanbod van de kruiwagen online zit je bij ons ook goed voor accessoires voor het repareren en onderhoud van je kruiwagen. Denk hierbij aan een kruiwagenwiel of een binnenband.


Een kruiwagen gaat jaren mee, maar soms is het nodig om een band te vervangen. Bij banden voor de kruiwagen heb je de keuze uit rubberbanden en. Uit één stuk geperste bak, rond buisframe, diameter 30xmm op gelagerde wiel met 400x1mm 2-ply luchtban as mm.


Gelast en gemonteer onderstel en bak met.

Dankzij de speciale samenstelling gaat deze kruiwagenband niet lek en kun je op iedere ondergrond volop aan de slag. Het wiel is PAK-vrij, voorzien van een Reach certificaat en heeft een draagkracht van maar liefst 2kg. Het gele wiel heeft een diameter van centimeter en heeft een draagcapaciteit van 2kilo, waardoor je met het grootste gemak zwaardere ladingen kunt vervoeren. KARWEI heeft een ruim assortiment.


Bent u opzoek naar een goed en passend kruiwagenwiel ? Wij bieden u banden met binnenbanden maar ook een volledig kruiwagenwiel massief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts