donderdag 17 juli 2014

Gamma paalhouder

De gegalvaniseerd stalen paalhouder is geschikt voor tuinpalen met een kopmaat van circa bij centimeter. Om de tuinpaal te plaatsen heb je een paalhouderschroef nodig. Gelukkig kun je deze paalhouderschroef kopen in de webshop en bouwmarkt.


Tip: combineer met een tuinpaal en een omheining uit het assortiment van GAMMA. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Bij paalhouders horen tuinpalen in dezelfde maat en omdat KARWEI diverse maten tuinpalen verkoopt, koop je bij ons ook paalhouders in diverse bijpassende maten. Je vindt onder meer paalhouder 10x1 9xen 5xcm. Kies voor een paalhouder 10xof 9xindien je een langere schutting zet of wellicht een overkapping bouwt voor gereedschap of fietsen.


Levertijd: Op werkdagen voor 21. Voor schuttingen en erfafscheidingen en voor elke ondergrond: Zan steen, hout en balkonnen. Alle paalhouders zijn Duitse topproducten van het merk GAH Alberts. Wie met onze paalhouders aan de slag gaat, doet het goed. Deze past op het volgende.


Gamma paalhouder

De paalpunten ( paalhouder met punt) en paalhouders met plaat zijn te bestellen voor palen met een afmeting van 7x7cm (70x70mm), 9x9cm (90x90mm), 12x12cm (120x120mm) en 15x15cm (150x150mm). Paalhouder kopen in diverse afmetingen. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug.


Wil u uw houten palen op een paalhouder zetten? Kies uit verzinkte paalhouders of luxe RVS houders in blank staal of antraciet zwart. Let op, een paal de grond is altijd steviger dan montage op een paalhouder. Wovar levert metalen paalhouders in verschillende soorten en maten.


Een stalen paalhouder zorgt ervoor dat u houten palen stevig kan bevestigen in de grond en op harde ondergronden. Bekijk ons assortiment paalhouders in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. De paalhouder is met name handig als de ondergrond moeilijk te doordringen is.


Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de. Betonpoer Oud Hollands 12x12x66cm incl RVS -plaatje Bestellen. Fijnbezaagd hout is zoals deze van de zagerij vandaan komt. Het hout is dus ruw gezaagd en er kunnen kleine maatverschillen in zitten.


Dan zijn paalhouders erg handig. U vindt in ons assortiment houders voor vierkante palen, zoals een puntpaalhouder voor vierkante palen en een platte paalhouder voor vierkanten palen. Daarnaast zijn er ook ronde paalhouders, zoals de puntpaalhouder voor ronde palen en de platte paalhouder voor ronde palen.


Deze paalpunten kunnen in de grond worden geslagen, door bv een kort balkje van de zelfde maat in de paalhouder te plaatsen. L-beslag, op deze manier kunnen tuinschermen of schuttingen. Laat de paal tot mm zweven in de paalhouder. De gaten aan de onderkant zorgen er dan voor dat het vocht dat van de paal naar beneden loopt gemakklijk weg kan lopen.


Gamma paalhouder

Hierdoor gaat uw hout niet rotten. Bestel de paalhouders met punt bij Wovar, uw groothandel in schroeven en ijzerwaren. Verkrijgbaar in verschillende diameters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts