woensdag 2 juli 2014

Tesa tochtstrip

Tesa tochtstrip

Bekijk ons gehele deurbeslag accessoires assortiment online. Zoek naar tochtstrip deur op de nieuwe KensaQ. Tochtstrip Brievenbus op beslist. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Tesa tochtstrip

Cookies op de tesa website. D Profiel is een zelfklevende, rubberen tochtstrip voor deuren en ramen. Het is weer-, uv-, ozon- en warmtebestendig en werkt gegarandeerd perfect voor ten minste acht jaar. Deze zelfklevende tochtstrip is speciaal ontwikkeld voor kleinere kierbreedtes van 1mm tot 5mm dankzij de E-vorm. Het kwalitatieve rubberprofiel weerstaat alle weersomstandigheden.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Check de voorraad of bestel direct online. Met onze isolatieoplossingen voor deuren kun je je woonruimte effectief beschermen tegen tocht, stof en lawaai. Er zijn maar een paar kieren en kleine openingen nodig om je wooncomfort drastisch te verlagen. Met dorpelstrips en rubberen tochtstrips kun je deuren makkelijk afdichten en laat je de kou waar die hoort - buiten!


Met een speciale tochtstrip voor het raam of tochtband houd je de kou buiten het raam. Plaats een tochtwering om dit te voorkomen. Deze tochtstrip met O-profiel is gemaakt van hoogwaardige EPDM rubber. Ramen en deuren zijn in een handomdraai tochtdicht.


Met deze tochtstrip krijgt u een behaaglijk en tochtvrij huis, stofvrije vensterbanken en geruisloos sluitende deuren en ramen. Sommige vormen van tochtwering, zoals tochtband of tochtstrips , zijn vaak gemakkelijk vast te plakken. Haal de strip uit de verpakking, zorg dat de lengte goed is en maak de ondergrond vrij van stof, vuil en eventuele lijmresten.


Dan is het een kwestie van goed kijken waar de strip moet zitten en even precies plakken. Het gat tussen het raam en de muur wordt opgevuld. De warmte in huis gaat dan niet meer verloren waardoor u energie bespaart op huisverwarming. De zelfklevende tochtbanden zijn eenvoudig zelf aan te brengen. Door het speciale D-profiel kunnen zelfs de grootste kierbreedtes worden.


De tesa tochtstrip houdt tocht minstens jaar buiten, waardoor je energie én geld bespaart. Tegelijkertijd vermindert deze raamisolatie vervelende condensatie van de ramen. Met de meegeleverde, dubbelzijdige tape, is bevestiging snel en eenvoudig.


Speciale Praxis Plus aanbieding. of meld je aan en ontvang direct keuzekorting. Je hebt dan de mogelijkheid om tochtwering aan te schaffen. Dit kan in de vorm van een tochtstrip maar ook in de vorm van andere tochtwerende middelen.


Een tochtstrip is eenvoudig te plaatsen en houdt de tocht. Tesa Universal tochtstrip 10m 5cm wit. Levering binnen werkdagen. Tesa raamisolatie folie kun je eenvoudig zelf aanbrengen met de meegeleverde dubbelzijdige tape en een gewone haarföhn.


Met een stanleymes of breekmesje kun je de folie eenvoudig op maat snijden. De maximale grootte van het raam kan bij dit pakket bij meter zijn. Tesa Powerstrip strip mini wit stuks 3. Wil jij tochtwering aanbrengen op je deur?


Bij GAMMA heb je keuze uit een ruim assortiment van tochtstrips. Opdekdeuren maak je tochtvrij met E-profiel tochtband. Aan de hand van onze handige Praxis instructievideo kun je zelf eenvoudig tochtstrips aanbrengen. In deze video zie je wat je nodig hebt voor deze klus en.


Tesa tochtstrip

Het zelfklevend tochtband is zeer geschikt voor het opvullen en afdichten van kieren en spleten bij ramen en deuren. U heeft de keuze uit een P-profiel, D-profiel en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts