donderdag 3 juli 2014

Magnolia takken in vaas

Onbezorgd genieten met TUI! TUI gasten in deze accommodatie. Geniet van uw vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Kies uit 8producten vanaf € 99. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Maar hoe zorg je er nou voor dat je lang kunt genieten van de takken die je in een vaas hebt gezet?

Hier een aantal tips: Knip alleen takken waarvan de knoppen al wat kleur bekennen. Magnolia voor kleine tuinen. Als ze nog te ‘rauw’ zijn, komen ze binnen niet uit.


Gebruik een goed scherpe snoeischaar en snijd de takken daarna schuin af, zodat ze goed water opnemen. Hij krijgt grote roze, witte bloemen. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Maar zelfs als hij nog niet bloeit zijn de takken met de knoppen al een waar sieraad om in huis te halen.


Om de takken sneller in bloei te krijgen knip je een stukje van de onderkant af met een scherpe snoeischaar en zet je de takken in lauwwarm water.

Ook de takken van bomen of heesters met mooi blad kunt u in bloei trekken en binnen zetten, bijvoorbeeld kastanjetakken, die lopen prachtig uit. Snij de takken met een scherp mes schuin af en zet ze in lauwwarm water met speciaal voedsel voor heestertakken om ze voor te trekken. Zet je ze zonder water in een mooie pot of vaas dan blijven de fluwelen knoppen dicht. Want takken zijn ook heel goed te combineren met bloemen.


Sterker nog, er zijn genoeg takken mét bloemknoppen. Je kunt bijvoorbeeld voor magnolia takken kiezen (foto 1) of bloesemtakken (foto 2). Tak hotels met koting ot Lees geverifieerde beoordelingen! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Tip Wilt u een magnolia snoeien?


Knip de takken dan iets voor of tijdens de bloei zodat u de bloesemtakken binnen in een vaas kunt zetten. Hoe snoeit u de beverboom. Zoals bij al het tuinwerk moet u ook bij snoeien prima gereedschap kiezen. Een snoeischaar van het beste merk gaat een leven lang mee, en is geschikt om wat dunnere takken mee te.


Op zoek naar magnolia en orchidee bloemen om je interieur mee op te fleuren? Bekijk het gehele assortiment van Decoratietakken en bestel direct online. Omdat de vaas niet waterdicht is, heb ik er eerst een glazen pot in gezet.


Een foto van de andere kant van de kamer, door de takken zie je eerste opzet van nieuw schilderij. Prachtige lentebloesems voor in de vaas.

Zijn er nog bijzondere adviezen, als de magnolia takken binnen op de vaas gezet. Aan de robuuste takken ontvouwen zich in het vroege voorjaar de zoetste bloemen. De bloemknoppen komen goed open als je de gebruikelijke verzorgingstips.


Snoei een paar takken en zet ze in een vaas in de warme kamer. De gegeven maten zijn in centimeters. L=Lengte, B=Breedte, D=Diameter en H=Hoogte. De maten zijn altijd de grootste buitenmaten. Prijzen zijn netto en excl.


We verkopen deze takken is verschillende kleuren en vormen. Er is hierdoor dus voor iedereen wel iets! In ons assortiment vindt u verschillende soorten kunsttakken en natuurlijke decoratietakken.


Decoreer uw vaas of pot met houten takken of andere kunst decoratietakken. Takken voor het maken van bloemstukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts