dinsdag 22 juli 2014

Croton plant kopen

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Hét online tuincentrum met meer dan 10.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Planten zie onze aanbiedingen! Deze kamerplant heeft prachtig bont bla in de kleuren: geel, roo oranje en zelfs paars.

Zorg dat de grond licht vochtig is en plaats de plant op een zonnige standplaats. Hoe meer licht hoe meer kleur, hoe minder licht hoe groener de Croton wordt. Het water bevat dan bepaalde voedingsstoffen waardoor de plant optimaal kan groeien.


Een Croton als kamerplant is het perfectie middel om het interieur binnen no-time op te vrolijken. De Croton houdt van een licht vochtige grond. Je kan deze hydrocultuurplant online kopen in de webshop.


In Zuidoost-Azië gebruiken ze de plant als middel tegen malaria en verstoppingen, maar ook als geneesmiddel bij wonden. De bladeren van de Croton worden ook gebruikt bij de productie van likeuren.

De hoeveelheid water is afhankelijk van onder andere de temperatuur en lichtintensiteit. Het is raadzaam om bij een nieuw aangeschafte plant , of na verplaatsing, te beginnen met kleine hoeveelheden water. Niet elke plant kan tegen een zonnige plek en andere planten kunnen weer niet goed tegen te weinig licht. Alles wat je moet weten over de Croton vind je hier, van aankoop tot verzorging.


Buitenplanten al vanaf €online. Kortom, ook met een Croton wordt je huiskamer dus een gezondere plek om te vertoeven. Opvallend mooi vanwege de gekleurde herfstachtige bladeren.


Van oorsprong komt de Croton uit Zuidoost Azië, waar de plant wel meter hoog kan worden. Als kamerplant blijft de Croton gelukkig een stuk kleiner. Hoogte van de plant inclusief pot ca. Deze plant is niet geschikt voor consumptie.


Uit onderzoek blijkt dat een kantoorplant huren of kopen – bijvoorbeeld de croton indoor plant (Codiaeum variegatum) – het stressniveau tot wel kan verminderen. Geef Codiaeum een lichte plek. Met minder stress, ben je ook minder vaak ziek. Het mag dan ook niet verbazen dat een plant huren of kopen voor kantoor, zorgt voor een afname van het ziekteverzuim.


The milky sap that is inside the stem of the plant is toxic. The sap will cause indigestion distress, but it is typically not fatal for dogs, cats, or small children. Zet de plant in een trendy plantbag of witte pot en je bent klaar.

Kamerplanten online kopen doe je bij Tuincentrum. De mooiste kamerplanten voor alle interieurs. Croton plants (Codiaeum variegatum) are incredibly varied plants that are often grown as houseplants.


Bekijk ook onze goedkope kamerplanten top 10. The croton indoor plant has a reputation for being fussy, but in reality, if you know about caring for a croton houseplant properly, it can make for a resilient and hard-to-kill plant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts