vrijdag 11 juli 2014

Hoek houthandel

De Houthandel voor al uw projecten. Zowel voor zakelijk als voor Particulier. Op zoek naar hout handel ? Telefoonnummer, adres en meer!


De kracht van het bedrijf zit zonder meer in de enorme voorraad producten, waarmee het mogelijk is klanten snel en soepel van dienst te zijn.

Wij beschikken over een ruime voorraad vurenhout, hardhout en multiplex. Alles vind u overzichtelijk geordend in ons magazijn. Producten voor buiten zoals tuinhout vindt u op onze grote buitenterrein.


Wij bieden partijhandel in tuinhout aan. Onder andere: houten planken, houten palen, houten schuttingen, rabatdelen en vlonderplanken. Een groot assortiment tegen concurrerende prijzen.


Marel bent u aan het juiste adres voor alles wat met hout te maken heeft. Hoek ijzer- en houthandel.

Bezorging in heel NL voor zowel Particulier als Zakelijk. Wij leveren uitsluitend gecertificeerd tuinhout van de allerbeste kwaliteit. Kortom, teveel om in één adem te noemen! Tuinhout in Drenthe gezocht? Bestel gemakkelijk met ons vernieuwde website.


Voor u bestel morgen bezorgd! Houthandel Woerden biedt u de mooiste en scherpst geprijsde, tafelbladen, steenschotten en andere houtproducten. Wij hebben een zéér ruime voorraad in alle maten, dus bij ons grijpt u niet snel mis!


Houthandel Vandenhoeck te Bertem, Leuven is gespecialiseerd in houtproducten en -soorten. Als u verdergaat zonder de instellingen van uw webbrowser aan te passen. Wij geven graag informatie en advies. De planken zijn 30mm dik, 4mm bree fijn bezaagd en kunstmatig gedroogd.


Verkrijgbaar in de lengtes: - 425cm lang - 455cm lang - 605cm lang De planken kosten €. Wij staan bekend om onze gedegen en uitgebreide service, klantvriendelijkheid en productkennis. Volg Houthandel van Gelder op social media en blijf op de hoogte van acties, hout en tuinhout aanbiedingen. Daktrim hoeken worden gebruikt als randafwerking bij de hoek op platte daken.


De dakrand afwerking zorgt er voor dat dakleer of epdm dakbedekking niet op kan waaien in de hoeken.

Ook voorkomt u met een daktrim dat er via de hoek van het dak vocht onder de dakbedekking kan komen. Welkom bij Houthandel Holland! Wij zijn u graag van dienst, niet alleen met een compleet assortiment, maar ook met vakkundig advies. Onze vakmensen kunnen putten uit jarenlange ervaring in de bouw en de houthandel. En niet onbelangrijk: Bij SHD bouwmarkt kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!


Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van GP Stainless Constructions B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts