donderdag 31 juli 2014

Metalen konijnenren

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner. Vraag bij ons een offerte aan!


Bestel jouw konijnenren bij Discount4Pets.

Dé online dierenspecialist! Hoge kwaliteit producten voor jouw konijn te bestellen bij Discount4Pets. Deze ren kan je of aan het hok vastmaken zodat het een uitbreiding is van zijn leefruimte.


Ook kan je het als buitenren gebruiken zodat je konijn op het gras kan spelen. Met een metalen konijnenren kan je konijn lekker rondrennen om zijn energie kwijt te raken. Dan kunt u ervoor kiezen om een kleine of grote konijnenren te kopen.


Konijnenrennen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen.

Van een losse metalen draadren tot een grote, houten konijnenren , van een konijnenren voor buiten tot een binnenren: voor ieder konijn en voor iedere tuin hebben wij de juiste konijnenren. Konijnenren voor buiten Als het buiten warm is, zitten konijnen en knaagdieren het liefst buiten op het grasveld in een ren. Zet de ren niet meteen op als de eerste zonnestralen de grond verwarmen, maar wacht tot de grond goed warm en droog is, zodat je huisdier geen kou vat.


Deze metalen ren is gemakkelijk te gebruiken om je konijn wat meer vrijheid te geven. Je kan deze ren gemakkelijk aan een binnenhok maar ook aan een buitenhok plaatsen. Met de Beeztees Konijnenren geef je jouw vriend lekker wat loopruimte. In deze metalen ren kan jouw konijn genieten van de buitenlucht, zonder dat hij of zij zomaar ontsnapt. De losse panelen zijn gemakkelijk aan elkaar te zetten, door middel van de bijgeleverde pinnen.


Metalen konijnenren Konijn. Onze metalen buitenrennen zijn gemaakt van roestvrij staal en kunnen daarom niet. Deze eenvoudig op te zetten konijnen ren wordt geleverd zon. Deze ren is voorzien van een deurtje, waardoor je jouw konijn gemakkelijk in de ren plaatst. De Beeztees Konijnenren is ook binnen te gebruiken!


Zo zie je maar dat een proefdier recht heeft op veel meer ruimte dan de meeste konijnenhokken die verkocht worden bij dierenwinkels en op internet. Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zoek naar een stevige buitenren voor uw konijnen? Voorzien van een grote deur aan de bovenkant en aan de zijkant van de ren.


Ook heeft deze ren kleine deuren om een nachthok aan te plaatsen. Zo kan je konijn heerlijk genieten van de. Een goede kwaliteit metalen konijnenren voor uw konijn of cavia, zodat uw knaagdier lekker naar buiten kan.


De panelen zijn makkelijk te bevestigen. Dak XXL voor konijnenren van € 8voor maar € 695! Deze stevige een fraaie dierenren dakconstructie kan toegepast worden op onze xxl en de 100xxl rennen.


Bovendien hoef je hierbij niet voortdurend jouw konijn in de gaten te houden. Met een Konijnenren kan jouw konijn in alle rust binnen of buiten even goed zijn pootjes gaan strekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts