dinsdag 1 juli 2014

Styropool zwembad

Haal vandaag nog een zwembad in huis. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten!


Een zwembad bouwen in de tuin met het styropool bouwsysteem is namelijk vrij eenvoudig. Deze zwembaden worden gemaakt van polystyreen bouwblokken (in de volksmond ook wel tempex genoemd).

Het voordeel hiervan is dat je het zwembad in elke gewenste vorm kunt bouwen en dus helemaal op je tuin kunt afstemmen. Inlooptrappen, sta-randen, rondingen. Deze tempex blokken worden op elkaar gestapeld en volgestort met beton.


Vervolgens wordt er een liner ingehangen. Elke afmeting en vorm is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van complete sets.


Als je denkt aan een traditioneel ingebouwd zwembad zijn er diverse bouwmethoden denkbaar.

Zo kun je een zwembad metselen en bestaan er complete polyester bakken. Deze blokken van gehard piepschuim stapel je als legostenen op elkaar en worden vervolgens volgestort met. Laat je niet afschrikken door het woord bouwkundig. Deze bouwstenen stapel je eenvoudig op elkaar.


Het grote voordeel van deze bouwblokken is dat je zelf de maat, diepte en vorm van je zwembad kunt bepalen. Bovendien hebben de blokken een dubbele isolerende werking. Hoe bouw je een zwembad met EPS blokken.


Hoewel het bouwen van een zwembad met polystyreen blokken niet eenvoudig is, kan je wel een proces beschrijven die altijd wordt toegepast. Betonvloer storten en volledig vlak maken. Maak de vloer zeker een meter langer en breder dan de binnenmaat van het zwembad. U geniet van een aangename watertemperatuur in een zwembad dat u kunt ontwerpen om aan uw behoeften te voldoen. De rechte en gebogen componenten in verschillende maten waarmee u uw geïndividualiseerde ontwerpvisies gemakkelijk kunt uitvoeren, en dat allemaal voor een redelijke prijs.


Met een zelfbouw zwembad heb je de kosten namelijk zelf in de han waardoor je het realiseren van het zwembad zo duur kunt maken – of zo goedkoop kunt houden – als je zelf wilt. Natuurlijk kun je alles wat je nodig hebt aanschaffen bij. Met syropool zwembad blokken bouw je zelf zeer snel, sterk en geisolleerd je eigen zwembad.


Hoe werkt het styropool bouwen?

De styropool bouwstenen zijn gemaakt van een sterk tempex. De bouwblokken die kunnen worden opgestapel werken vergelijkbaar als lego blokken. Korte handleiding over hoe je je eigen zwembad kunt bouwen. Styropool zwembad bouwblok small afm.


Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Op grond van de styroporelementen heeft u een goed geïsoleerd zwembad.


Daarmee verlengt u uw badplezier tot ver over het normale zwemseizoen. Alle sets die door ons met zorg zijn samengesteld bevatten de de desbetreffende bijbehorende onderdelen die nodig zijn voor het zwembad wat u voor ogen heeft. Bij dit zwembad is er gekozen voor een zwembadtrap over de volle breedte. Hoe verloopt de opbouw van een styropool zwembad ? Er wordt allereerst een gat gegraven in de grond. De betonvloer is erg belangrijk om een mooie egale vloer te krijgen.


OVERIGE MATEN OP AANVRAAG, ALLE MATEN MOGELIJK OOK MET INLOOPTRAPPEN, ROLDECKNISSEN E. Hallo iedereen, Wij spelen met het idee om een zelf een zwembad te plaatsen van 7m x 3mx 1min stapelblokkken of styropool -blokken. Ik twijfel echter ivm het plaatsen van een liner of de bak te polyesteren of de bak te verven met een waterdichting. Ik zie echter door het bos de bomen niet meer.


Door de verschillende bouwstenen is elke maat en uitvoering mogelijk. Na het opbouwen van de blokken worden de holle ruimtes van de STYROPOOL blokken volgestort met beton. Hierdoor creeërt men een zwembad met de sterkte van een betonnen zwembad dat tevens perfect geïsoleerd is. Het additief effect van STYROPOOL ? In een zwembad genieten van het milde water, u kunt het zelf aanpassen naar uw wensen.


Door rechte als gebogen elementen in verschillende maten, kunt u gemakkelijk uw eigen ideeën interpreteren – en tegen een redelijke prijs. Met StyroPool bouwblokken zo gebeurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts