dinsdag 15 juli 2014

Opleiding greenkeeper

Kies de opleiding die bij jou past! Alles weten over onze Opleidingen? Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO!


De opleiding is geschikt voor iedereen met affiniteit met het vak Greenkeeper.

Op het moment zijn er twee door de NGA ondersteunde opleidingen in Nederland. Greenkeeper worden: Opleidingen tot Greenkeeper Hoe word je een Greenkeeper ? Voor de niveaus: assistent-hoofdgreenkeeper, hoofdgreenkeeper, expert natuurgrasvelden kan men zich wenden tot de HAS. Bij het succesvol afsluiten van de opleiding ontvang je het diploma Assistent Hoofdgreenkeeper, erkend door de Nederlandse Greenkeepers Associatie, de Nederlandse Golf Federatie en de Nederlandse Vereniging voor Golfaccomodaties. Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.


Als je hieronder een interessante opleiding , training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest. Om als greenkeeper te kunnen werken is een opleiding nodig op Mbo-niveau in de richting tot hovenier. Tijdens deze opleiding kunnen leerlingen de richting greenkeeper kiezen.

De werkzaamheden van een greenkeeper moeten niet onderschat worden, omdat goede golfbanen, bunkers en fairways voor golfers erg belangrijk zijn. In het huidige, competentiegericht onderwijs, moet bij de opleidingen voor greenkeepers gedacht worden aan competenties als: enthousiast en energiek, klantgerichthei creativiteit, financieel bewustzijn, inzicht hebben in de omgeving, teamspeler, communicatief. Salaris en tarief van een Greenkeeper. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken.


Deze leerlijn is ontwikkeld in samenwerking met brancheorganisaties NVG, NGF, NGA en IPC Groene Ruimte. Vind jouw opleiding , cursus, training, job of stage op ROC. Wij helpen studenten, stagiaires en werkzoekenden bij hun zoektocht naar de juiste studie, stageplek of. Deze cursus is praktijkgericht en leert u meer over nut en noodzaak van onderhoudsmaatregelen en over de inzet, afstelling en werking van machines.


Met welke opleiding kan ik greenkeeper worden op een golfbaan? Ik wil graag een opleiding volgen om greenkeeper te worden op een golfbaan. Vertel wat over uw motivatie, achtergrond en toekomstplannen. Hierbij is tevens de mogelijkheid onderzocht van modulering van de opleiding greenkeeper en hoofdgreenkeeper. Dit examendocument is ontwikkeld door IPC Groene Ruimte in samenwerking met de begeleidingscommissie Sport en Golf.


Een greenkeeper voor onze vacature in Leiden. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging, fijne collega's en werk je het liefst in de buitenlucht. Wij zijn op zoek naar mensen die een passie en voorliefde hebben voor natuur. Het betreft de modules: 1.

Deze baan biedt voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als greenkeeper. Een nieuwe baan met leuk werk. Molenschot via Globen en solliciteer direct! Na deze opleiding kun je doorstromen naar een opleiding op niveau zoals: Beroepseisen: Wat wordt er van je verwacht?


Binnen deze branche moet je kwaliteit kunnen leveren. Je staat vaak in contact met de klanten, je moet klantgericht opgesteld. Hieronder vind je een overzicht van alle hbo bachelor opleidingen die HAS Hogeschool aanbiedt.


Heb jij hulp nodig bij het vinden van de juiste studie? Probeer dan eens onze studiekeuze helper! In stappen zie je welke opleidingen het beste bij je interesses passen.


Vul hem gelijk in via: Studiekeuze Helper!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts