dinsdag 8 juli 2014

Rooster weber go anywhere

Specialistisch advies nodig? Geschikt voor: GO - ANYWHERE houtskoolbarbecue. De snelste manier om uw barbecuevaardigheden naar een hoger niveau te tillen is het experimenteren met accessoires. Het enige wat uw nodig heeft zijn de juiste accessoires om uw achtertuin om te toveren tot een volledige buitenkeuken. Het rooster is gemaakt van verchroomd staal en kan na gebruik gemakkelijk worden schoon gemaakt.


Deze kleine barbecue is compact maar zeker niet klein, met een kookoppervlak waar veel barbecues jaloers op zijn.

Hij is vooral ideaal voor het reizen met de caravan. Hij heeft een compact formaat, waardoor die weer simpel en eenvoudig op te bergen is in kleinere ruimtes. Met de draagriem hang je hem eenvoudig over je schouder of je hangt hem aan je fiets.


De tas is gemaakt van vinyl en beschermt de barbecue tegen stof en krassen. Het stabiele frame zorgt namelijk niet alleen voor een veilige plaatsing, maar kan ook worden opgeklapt als de barbecue verplaatst moet worden. De frame dient dan als dekselvergrendeling.


Keuze uit ruim 2barbecueroosters. Kies uit 2producten vanaf € 50. Deze houtskoolbarbecue combineert een laag gewicht met een groot grilloppervlak.

Het verplaatsen kan heel makkelijk dankzij het met glasvezel versterkte Nylon handvat. Het barbecuerooster moet met de hand worden afgewassen. Dan kan je bij deze een nieuwe aanschaffen.


Te koop, rvs boven en onder roosters voor weber go anywhere houtskool bbq wga. Ook in delen leverbaar voor makkelijk bijvullen en opbergen. Enorm assortiment en Gratis verzending vanaf € 7-. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Info over rooster weber go anywhere. Resultaten van zoekmachines! De barbecue weegt slechts zeven kilo, maar heeft toch een grilloppervlak van bij centimeter.


Deze barbecue is binnen enkele minuten klaar voor gebruik! Verkrijgbaar bij De Wit in Schijndel. De houtskoolbarbecue beschikt over een stabiel frame met poten. Go - Anywhere gasbarbecue en Performer. Het verchroomde bovenrooster heeft een grilloppervlak van bij centimeter.


Genoeg plek om voor personen te grillen. Licht in gewicht, versterkte handgreep makkelijk mee te nemen en te gebruiken. Weber Go Anywhere bij de Wit.

Bovenrooster go - anywhere. Het bovenrooster is gemaakt van drievoudig vernikkeld staal. Wil je eerst komen kijken? Wat we echter misten was een gierijzerenrooster voor dit model. In alle opzichten is dit een teleurstelling gebleken.


Wordt geleverd zonder gasslang voor reguliere gasfles (alleen een weber slang met regelaar van maarliefst €5dient hiervoor apart aangeschaft te worden). De weber gas-potjes gaan maar twee sessies mee. Is uw rooster aan vervanging toe? De naam zegt het eigenlijk al, de Go Anywhere is ideaal voor onderweg. Wat meteen opviel aan de go anywhere was dat zowel de barbecue zelf, als de roosters van steviger materiaal gemaakt zijn dan vele goedkopere barbecues.


Deze grill voelt niet alsof deze van blik is gemaakt en de roosters buigen niet door als je wat harder duwt bij het boenen. Barbecueën in het park, op het stran lekker thuis of bij vrienden. Met zijn lage gewicht en opklapbare poten neem je de gasbarbecue eenvoudig overal mee naartoe.


De barbecue beschikt over een stabiel frame met vier poten, zodat je hem altijd veilig neerzet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts