dinsdag 5 mei 2015

Aanbieding vliegengordijn

Aanbieding vliegengordijn

Het beste kwaliteits vliegengordijn direct online te bestellen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle topmerken voor de laagste prijs.


Bestel nu online of bezoek onze fysieke winkel. Wil je een vliegengordijn met korting scoren? Kijk dan in deze outlet sale rubriek. Onze outlet vliegengordijnen zijn kant-en-klare gordijnen die uit voorraad leverbaar zijn. Scoor nu hoge korting op je favoriete vliegenhor of deurgordijn!


Een vliegengordijn gebruik je bij je deurkozijn en komt in verschillende maten en montagemogelijkheden, zowel op als in (onder) het deurkozijn. Het is een gebruiksvriendelijk alternatief voor een hordeur. Deze zit namelijk vast en moet je, net zoals een deur, steeds open en dicht doen. Bij een vliegengordijn loop je er gemakkelijk doorheen.


Aanbieding vliegengordijn

Wij maken immers ook vliegengordijnen op maat. Vliegengordijn aanbieding op maat. Kies de vliegengordijn aanbieding die je wilt, vul de breedte en hoogte in en wij. Zo houdt u vliegende insecten niet alleen op een decoratieve manier buiten de deur, maar ook nog eens voor een spotprijs! Makkelijk zelf te rijgen, In diverse kleuren leverbaar, Beste kwaliteit, Snelle levering.


Klik op onderstaande knop om de prijs voor een doe-het-zelf-pakket op uw maat te berekenen. Het voordeel hiervan is dat je deze niet als een deur open hoeft te doen maar er gewoon doorheen kan lopen. Het gordijn valt vervolgens vanzelf weer op zijn plaats, zoals horlamellen. Ook verkopen we de vliegengordijn magneet.


Dankzij de materiaaldikte van gram per mis dit vliegengordijn van hoge kwaliteit. Deze vliegengordijnen zijn ook leverbaar in schuifpui formaat en zijn te bevestigen zonder boren of schroeven. Op de productpagina’s van onze vliegengordijnen kun je de gewenste maat en kleur aangeven.


Wij kunnen vliegengordijnen op maat maken, waardoor er altijd een vliegengordijn in een geschikte maat voor jou is! En of je nou een smal gordijn wilt hebben, een heel breed exemplaar. Een kort vliegengordijntje of een extra lange, alles is in principe mogelijk.


Zo kun je het insectengordijn van bijvoorbeeld je caravan precies passend laten maken. Dat staat ten eerste veel netter én ten tweede is een op maat gemaakt vliegengordijn veel effectiever. SEVILLA LUXE VLIEGENGORDIJN 1X 2CM GEKLEURDGladde kunststof slierten die dicht op elkaar hangen. In de kern van de kunststof sliert zitten gekleurde koorden die een vrolijk zomers effect geeft.


Altijd de beste prijs Alleen betrouwbare winkels Elke dag nieuwe aanbiedingen. Bescherm uw huis op een decoratieve en. Topkwaliteit insectenwerend deurgordijn. Duurzaam, effectief en decoratief.


Kant en klaar, dus geen urenlange rijgklus. Eenvoudig in lengte aan te passen. Gemakkelijk om doorheen te lopen. Dit vliegengordijn heeft een luxe decoratieve uitstraling.


Een kattenstaart vliegengordijn als verkoelende oplossing. Het hoofddoel van een vliegengordijn kopen is het buiten de deur houden van insecten. Kies je echter voor een kattenstaart vliegengordijn , dan heb je als bijkomend voordeel dat je ook de hitte beter buiten houdt.


Hierdoor zet je ook tijdens de hele warme dagen de deur makkelijker open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts