dinsdag 19 mei 2015

Spuitsneeuw

Uiterlijk december in huis. Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de bouwmarkten. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Je kunt nep spuitsneeuw ook goed buiten gebruiken, onder een afkapping of als het niet regent.

Zo spuit je bijvoorbeeld een kerstkrans op de deur of een buxusbol of mini kerstboompje voor de deur winters wit met sneeuwspray. Zowel een 1ml spuitbus met nep sneeuw, als een grote 3ml spuitbus met spuitsneeuw kun je bij ons online bestellen. Kerstdecoratie kopen bij Praxis. December is de leukste maand van het jaar.


Terwijl het buiten donker en grauw is, toveren we onze huizen om in sfeervolle en knusse. Van een witte kerst kunnen we waarschijnlijk alleen maar dromen, maar met wat spuitsneeuw kun je je ramen in ieder geval in witte kerstsferen brengen. Spray alleen wat onderaan voor een ‘sneeuwlaagje’-effect.


Of gebruik stencils om er speciale vormen op te spuiten.

Omdat spuitsneeuw vochtig is kan karton week en vies worden! De spuitbus met kunstsneeuw goed schudden voor gebruik en uittesten op een oude krant om te kijken of de bus goed spuit. Begin met een testje op een stukje karton of hoekje van het raam (wat u later weer schoon maakt). Vroeger, ja ik kom van diep uit de vorige eeuw, had je spuitsneeuw in een bus waarmee je op ramen met een mal of uit de losse pols iets kon tekenen. Die werd hard en moest je inderdaad van het raam bikken ;)).


Ik heb contact gezocht met het plaatselijk tuincentrum en ik denk dat ik beet heb, ze wisten in ieder geval meteen wat ik bedoelde. De op gespoten sneeuw van de ramen verwijderen lijkt een hele klus. Toch valt het allemaal best wel mee om spuitsneeuw van je raam te. Spuitsneeuw ramen verwijderen. Voor 21:bestel is morgen.


Met een bus spuitsneeuw is een warm welkom voor vrienden en familie zo gefikst. Kun je zelfs vijf minuten voor de komst van je gasten nog aanbrengen op de spiegel of het raam. Schrijven in spuitsneeuw Dek de spiegellijst af met kranten en bewerk het glas lichtjes met de spuitsneeuw. Bekijk de categorie knutselen op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Dan wordt je bestelling gratis.

Sneeuw uit een spuitbus zonder freon. Gebruik de spuitsneeuw ter decoratie van kerstbomen, -ranken en -takken, of spuit het gezellig op je etalage ruit. Deze spuitsneeuw is brandvertragend en met een warm sopje van het raam af te halen. Mijn klacht stamt al uit de middeleeuwen.


Maar ik dacht laat ik hem nog even vermelden. Vorig jaar dus spuitsneeuw gekocht. De kunstsneeuw zit in een spuitbus van 1ml. Ook verkrijgbaar in een spuitbus van 3ml en 6ml.


Met kunstsneeuw geef je jouw kerstboom of kerstdorp een gezellig winters effect. Nep sneeuwvlokken of kunst poedersneeuw zijn ideaal voor je dorp of op een decoratieschaal. Nu de kerstdagen eraan komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts