maandag 11 mei 2015

Kettler ligbed

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Shop bij dé Fitness Specialist. Gratis Verzending en Installatie! Haal vandaag nog die ligbedden in huis. In een handomdraai bij u geleverd.

Deze ligbed is mooi antraciet van kleur. Bovendien is deze meubel gemaakt van aluminium. Uit onze collectie tuinmeubelen. Het gaat om artikel, tenzij. In vele materialen zoals staal, aluminium en wicker.


Vooral de aluminium series zijn momenteel populair en hier zien we dat het assortiment echt een mooie kettler uitstraling heeft, degelijkheid met een design uiterlijk. Het Miami ligbed is een ideaal meubel om heerlijk languit van de zon te genieten. De zonnige kleur en de open structuur maken het.

Het frame en het textileen doek zijn uitgevoerd in meerdere kleuren. Mede door de beste kwaliteit textileen bekleding heeft deze Easy serie een uitstekend zitcomfort en is volledig weerbestendig en onderhoud vriendelijk. Please select your country.


Dit klassieke ligbed heeft een aantrekkelijk ontwerp met latten en geeft een rustieke sfeer aan uw tuin, terras, balkon of andere buitenruimte. Dit ligbed is gemaakt van duurzaam, massief acaciahout dat is afgewerkt met een natuurlijke oliecoating. Deze houtsoort staat bekend vanwege zijn goede weerbestendigheid. Kies uit 2producten vanaf € 399. Vooraf, achteraf of gespreid.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Het Vigo ligbed is gemaakt van gesinterd metaal. Kettler Vigo ligbed antraciet. Sinteren is een coating laag waardoor het produkt niet van binnenuit mag gaan roesten.


Genieten van het lekkere weer! Dit ligbed , wat is uitgewerkt in aluminium en textileen, is een ideale aanvulling aan uw tuin. Wij nodigen u graag uit in onze showroom.


Het ligbed is verstelbaar en inklapbaar en heeft.

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel. Dit verstelbare en inklapbare ligbed is gemakkelijk op te bergen en ligt heerlijk comfortabel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het aluminium frame en de zitting van textileen zijn beide uitgevoerd in antraciet.


Bestel uw tuinmeubels bij Warentuin. Comfort is immers het grootste goed bij elke meubel! Dit in Duitsland vervaardigd ligbed is gemaakt van hoogwaardig aluminium, heeft roestvrijstalen schroefmateriaal en is weerbestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts