woensdag 20 mei 2015

Overkapping voor fietsen tuin

Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben? Opzoek naar onze werkwijze? Wij bouwen uw Fietsenhok ook op Maat.

Douglas Overkapping 4x4m - 3. Groot assortiment Overkappingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Anders is het mogelijk om een afdak te bouwen, waar je je fietsen tegen de muur, tegen elkaar aan zet.


Denk er ook aan, dat wanneer je overkapping lang uitsteekt (als je bijvoorbeeld meer dan twee fietsen wil plaatsen), je deze zal moeten ondersteunen met palen. Een vrijstaande fietsoverkapping is dan een ideale uitkomst. U kunt de gewenste spullen alsnog droog stallen en beschermen tegen regen, hagel en takken.

Bij fietsoverkappingen heb je natuurlijk geen heel scala aan mogelijkheden. Zo lang een fietsafdakje er maar aantrekkelijk uitziet en eenvoudig te gebruiken is, is meestal al voldaan aan de meeste eisen. Of je nu kiest voor een overkapping die apart of als aanbouw wordt geplaatst, de kans is groot dat je afdak uit hout of aluminium zal bestaan. Een overkapping in de tuin is een meerwaarde voor uw tuin en woning. Het zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin en het prachtige uitzicht.


Een van de belangrijkste voordelen van een terrasoverkapping is dat het u beschermd tegen de felle zon. Een ander voordeel is dat u zelfs bij slecht weer lekker droog kunt zitten. Mogelijkheden om fietsen te beschermen tegen regen en vuil door middel van een overkapping of stalling.


Nederveen Tuinen kan deze voor u naar eigen wens realiseren. Heb je de ideale overkapping voor bij jou in de tuin gevonden? Dan kun je deze bij ons ook online kopen! Je hoeft dus helemaal niet meer naar de winkel te komen, want alles wat je online bij ons koopt, bezorgen we netjes bij jou thuis.


Dat is vooral heel praktisch bij zware, grote tuinspullen zoals jouw overkapping. Een fietsoverkapping van hout staat heel natuurlijk en past in iedere tuin en bij elk huis. Deze houten overkapping voor fietsen kan u uiteraard in elke gewenste afmeting bestellen.

In onze fietsbergingen passen ook fietsen met fietstassen, kinderzitje of zelfs een fietskrat. Maar ook de beschikbare ruimte in de tuin en het gebruik kan meegenomen worden in uw keuze voor een overkappingen. Zo bieden wij ook combinaties met blokhutten. Constructies die zeer geschikt zijn voor het onderbrengen van fietsen of tuingereedschap.


Of wat te denken van een goedkope overkapping speciaal om te loungen? Kortom, een multifunctionele opbergruimte voor in de tuin ! Wij geven je graag een aantal tips hoe je de kapschuur met blokhut van de Blokhuttenoutlet gebruikt in de tuin. Tip 1: Een houten carport in de tuin.


De overkapping is ook een mooie plek om fietsen of een auto te stallen. Met name in omgevingen waar veel bomen, vogels of pollen zijn. Zelf een houten overkapping samenstellen. Goedkopecarports biedt houten overkappingen aan in een aantal standaard afmetingen, maar we helpen u ook graag met afwijkende formaten. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Betaal niet teveel voor Overkapping fietsen en bespaar tijd! Bekijk de mogelijkheden op onze website! Er zit zelfs een dakgoot op. We hebben ook het dak regendicht gemaakt met speciaal tape,waar teer opzit. De tuin zit hier zowiezo op slot,en nu helemaal natuurlijk.


Tuin Overkapping Hout 170x200x200cm - Houten overkapping Tuin - Tuinafdak Hout - Tuin afdak. Deze stevige houten overkapping is een handige, overdekte tuinstructuur die ideaal is voor het bewaren van allerlei tuinspullen, zoals brandhout, groot tuingereedschap of tuinmeubels, of andere spullen die u graag buiten wilt opbergen, zoals fietsen. De duurzame overkapping is gemaakt van FSC-gecertificeer geïmpregneerd grenenhout, wat. Een terrasoverkapping verrijkt uw tuin , waardoor u ook met mindere weersomstandigheden volop kunt genieten van alles wat uw tuin u te bieden heeft. Zo aanschouwt u bijvoorbeeld uw fraaie wintertuin terwijl u droog en comfortabel onder uw tuin overkapping zit.


Behalve dat een overkapping heel functioneel is wil het oog ook nog wat. Voor het uitzicht naar je tuin kan het een leuke blikvanger zijn die overkapping van jou! Zo zie maar, bij de overkappingen van blokhut.


Een maatwerk veranda - overkapping , is een van de specialiteiten van Tuinmani. Deze is gemaakt van geïmpregneerd hout met polycarbonaat dakbedekking. Ook verkrijgbaar is lariks hout of aluminium. Niet iedereen heeft de beschikking over een schuur, garage of carport.


Of u heeft misschien een garage, maar naast de auto is er geen plek meer om nog een aantal fietsen in te plaatsen. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het veilig stallen van fietsen ? Jan Kuipers Nunspeet biedt zowel open als afsluitbare overkappingen voor de openbare ruimte en bedrijventerreinen. Standaard bieden wij diverse fietsoverkappingen, maar ook een fietstrommel en fietskluis vindt u terug in ons aanbod. Met een overkapping in je tuin kun je veel meer uit je tuin halen.


Ontdek waar je op moet letten voordat je een overkapping laat plaatsten of gaat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts