maandag 4 mei 2015

Gardena stokzaag

Specialistisch advies nodig? Voor 22:besteld = morgen in huis. Door klanten beoordeeld met een 1. GARDENA is wereldwijd het voorkeursmerk voor miljoenen huis- en tuineigenaren als het gaat om tuinonderhoud.


Dat komt omdat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt — voor besproeiing, gazononderhou boom- en struikonderhou grond en bodem of smart system. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Snoeien is lang niet altijd een leuk klusje.


Het wordt nog minder aantrekkelijk als u dit op hoogte moet doen, en daarvoor moet klimmen. U kunt hiermee alles eenvoudig staande vanaf de grond snoeien, comfortabel zonder ladder. Dit volt telescopische hulpmiddel is namelijk zowel een centimeter heggenschaar met een tandafstand van millimeter áls een takkenzaag met een centimeter zaagblad. Hij zorgt ervoor dat het gebruik van ladders of klimmen in de toppen van bomen tot het verleden behoren. Zelfs takken in dichte delen van boomtoppen kunnen moeiteloos worden verwijder dankzij de lichtgewicht en smalle snoeikop.


Gardena stokzaag

Daardoor heb je altijd een accu achter de hand en is het niet nodig om een extra accu aan te schaffen. Let op, voor deze stokzaag heb je olie nodig om de ketting goed te smeren. De grootste collectie tuinartikelen hier! Bespaar tot wel via kiesproduct. Tuinartikelen voor de laagste prijs.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Bestel online bij De Boer Drachten! GARDENA combisystem-snoeizaag gebogen Gebogen zaagblad met kruislingse tanden, speciaal gehard voor krachtbesparend zagen. Wegglijstop beschermt hand tegen wegglijden, ook bij trekkende bewegingen.


Met takhaak, ophangoog en zaagbladbescherming. Stokzaag bestel je bij Wolfswinkel. Bekijk ons assortiment Gardena producten.


Deze accu is uitwisselbaar met een aantal andere accugereedschappen van Gardena. Dankzij de telescopische steel kan je bij moeilijk bereikbare takken komen. Een stokzaag is een takkenzaag die op een lange stok gemonteerd is om takken die hoger in de boom zitten te kunnen bereiken.


Gardena stokzaag

Dit maakt het mogelijk om zonder ladder of trap takken van bomen te zagen. De zaag is aan het uiteinde vaak voorzien van een grote uitstekende punt, zodat de zaag aan de tak blijft hangen. Met deze set heb je alles in huis om hoge heggen en boomtakken te snoeien.


Op zoek naar gardena stokzaag tuinartikelen? Vind de voordeligste gardena stokzaag tuinartikelen op VERGELIJK. De zaag heeft een licht gewicht en is daardoor gemakkelijk hanteerbaar. De telescoopsteel kan tot meter lengte uitgeschoven worden.


De oplossing is een stokzaag ! Echter niet zomaar een steel, dit betreft namelijk een stukje duurzaam aluminium. Ookal is de hoogte meter dan is de stok nog steeds stevig om te zagen! Honda UMK425U 25cc 4-Stroke Brushcutter String Trimmer Line Trimmer Startup Cold Start Revving Sound - Duration: 2:02. Ik kocht hem om op een gardena -stok van meter te gebruiken als stokzaag. Deze zaag is het eigenlijk net niet.


Je kan beter de duurdere versie nemen (alleen tanden voor trekken) als je hem als stokzaag gaat gebruiken, of juist de rechte (goedkopere) versie als je een handzaag zoekt. Hoewel neem dan een inklapbare zou ik zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts