donderdag 7 mei 2015

Intex zwembad 220 x 150

Zwembaden: uit voorraad leverbaar! Vraag direct online uw korting aan. Intex zwembad op Vergelijk. Vind intex zwembad als je nu zoekt.


Koopt u dit zwembad dan koopt u een zwembad dat weliswaar klein is, maar wel voldoet aan de hoge. Met dit formaat zwembad geniet het hele gezin van waterplezier thuis! Dit zwembad is uitgevoerd met een stevig metalen frame.


Formaat van 2x 1x cm. Deze filterpomp is niet inbegrepen bij het zwembad. Wij hebben dit zwembad gekocht voor onze eend waarin zij genoeg ruimte heeft. Het metalen frame zorgt voor een stabiele basis die schommelingen in het zwembad met gemak kan opvangen.


Het is gemaakt van een sterk metalen frame, hier door kan het zwembad (bij normaal gebruik) jaren mee. De afmetingen van dit zwembad zijn 4x 1centimeter. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen er gemakkelijk personen gelijktijdig in dit bad.


Kleine kinderen kunnen er met een keukentrapje in en uit klimmen. Beschermingstegels voorkomen ook dat scherpe steentjes door het zeil heen prikken. Handig afdekzeil met een touw om hem goed te bevestigen aan het rectangular frame pool.


Dan heeft u nu eindelijk een prachtig bijpassend afdekzeil! Gratis verzending va € 7-. Meer geluksmomentjes buiten! Kies uit 1producten vanaf € 20. Deze Frame Pool voordeelset is erg gewild!


Dit komt doordat deze set een gemak biedt voor. Deze rechthoekige solar deken is namelijk speciaal ontwikkeld en beschikt over een zwarte en blauwe kant. Het is wel mogelijk om een filterpomp op het zwembad aan te sluiten.


Intex zwembad 220 x 150

SALE- Stevig metalen frame Snel op te zetten. Aanbiedingsprijs € 5Normale. Een rechthoekig zwembad , met afmetingen 2x 1x cm. Dit prachtige grote en langwerpige zwembad is voorzien van een gegalvaniseerd frame.


De uitstekende palen zorgen voor perfecte stevigheid en kwaliteit. Doordat het zwembad rechthoekig is, heeft het uitstekende palen nodig om het zwembad in evenwicht te houden. Het zijn de eerste rechthoekige baden en ze zijn vrij simpel van opzet. Er zit dan ook geen filterinstallatie bij. Daardoor wijst het opstellen zich vanzelf uit.


Intex zwembad 220 x 150

Het frame is eenvoudig in elkaar te zetten, waarna je de liner eraan kunt bevestigen. Dit folie is vervaardigd van PVC, een stevig, waterbestendig en slijtvast kunststof. Nadat je het folie aan het frame bevestigd hebt, kun je het zwembad vullen met water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts