donderdag 21 mei 2015

Stiga verticuteermachine

Zeer scherp geprijsde benzine, accu en elektrische grasmaaiers en accessoires. Specialistisch advies nodig? Voordelig en snel geleverd. Groot assortiment Verticuteermachine.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Af en toe zal je dus het gazon moeten beluchten om compacte ondergrond te verminderen en verticuteren zodat water en zuurstof terug in de bodem kunnen dringen.

Met een STIGA verticuteermachine kan dit efficiënt gebeuren. De messen maken openingen in de ondergron terwijl de veren het dode groenafval verwijderen, dat in de opvangbak wordt. Ze zijn ligt en zeer wendbaar. Uniek is hun uitwisselbare mes-as, die vervangen kan worden veer een veren systeem speciaal voor te ontmossen. Aangezien we die lang niet altijd hebben kunnen er toch mos en grasresten in het gazon komen.


Om deze te verwijderen en het gazon weer lucht te geven, kunnen we dit met een verticuteermachine weghalen. Een verticuteermachine snijdt met een messenrol door de bovenste centimeters van het gazon. Verticuteren is ontmossen en zorgen dat de wortels weer voeding en vocht krijgen waardoor uw gazon weer een prachtig uitzicht zal hebben.


STIGA SV 4E Verticuteermachine De SV 415E laat u kiezen tussen verticuteren of beluchten.

De beluchter dient om de bodem open te krabben zodat er weer lucht in de bodem kan doordringen waardoor het gra. Wanneer dit zogenaamde verticuteren niet gebeurt, bestaat de kans dat het mos snel uitbreidt waardoor het gras verdrukt wordt. Nog een voordeel van verticuteren is dat licht, water en lucht makkelijker doordringen wat nodig is voor een gezond gazon. Zoek je een verticuteermachine ? Hiermee haal je mos uit je gazon én zorg je dat de grond luchtiger wordt – daar wordt je grasveld mooier van!


Je hebt smalle (tot cm) en brede (meer dan cm) verticuteermachines. Dit beluchten zorgt ervoor dat het mos langer wegblijft en het gras makkelijker kan groeien. Dankzij de maaibreedte van centimeter kun je ook op de grotere gazons terecht. De diepte stel je zelf in tussen de -en millimeter.


Naast het verwijderen van mos en vilt, wordt ook je gazon belucht. Bespaar tot wel via kiesproduct. Met een verticuteermachine bestrijd je mos, onkruid en viltvorming in je gazon. Je snijdt ook de bodem open voor licht en lucht.


Let bij het kiezen van een verticuteermachine op de aandrijving. Elektrische machines zijn handig bij kleine tot middelgrote gazons. Voor een klein gazon kan je ook een handgedreven model gebruiken.


De SV 415E laat u kiezen tussen verticuteren of beluchten. Verticuteren is ontmossen en zorgen dat de wortels weer. Dit merk staat namelijk bekend om robuuste en innovatieve tuinmachines.

Met deze verticuteermachine van het merk Einhell kun jij vanaf nu in een mum van tijd alle vervelende onkruid uit je tuin verwijderen. Bovendien merken we dat de overgrote meerderheid van de gebruikers ook helemaal overtuigd is van het toestel. Daardoor zou het misschien wel eens de populairste verticuteermachine uit onze lijst kunnen worden. Stiga Verticuteermachine SV415E.


Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Gemakkleijk centrale diepte-instelling. Bestel online bij De Boer Drachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts