dinsdag 12 mei 2015

Bbq boot breda

Varen op de grachten, genietend van een bbq. Meer weten over een boottocht? Neem via deze link contact op. Laarzen gemakkelijk online shoppen. Ontdek nu je look bij CA!

Specialistisch advies nodig? Bestel veilig en snel je Boots online bij van den Assem Schoenen. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. U wordt door een gezellige schipper in uur rondgevaren door de mooie binnenwateren van Breda.


Origineel, gezellig en voor iedereen! Wij verzorgen uw rondvaart (met BBQ , Lunch, Borrel aan boord), activiteit of volledig dagje uit. U wordt uur rondgevaren door Breda terwijl u geniet van een uitgebreide BBQ inclusief onbeperkt bier, fris en wijn.

De BBQ bestaat uit stukken vlees per persoon, verschillende verse salades, soorten sauzen en stokbrood met kruidenboter. Wij maken voor u een passende, culinaire rondvaart door Utrecht op de BBQ boot. Varend geniet u samen van het grillen en roosteren van het vlees- en vis menu op de barbecue boot. Samen barbecueën en varen in Utrecht is toch echt een heel andere belevenis dan in uw eigen achtertuin! HUURPRIJZEN EN HUURVOORWAARDEN.


Deze BBQ -donut biedt plaats aan een minimum van personen tot een maximum van personen, voor €4all inclusive p. De tijd die staat aangegeven voor de BBQ donut is uur. Comfortabel varen met een BBQ boot over de fascinerende singels van Breda met heerlijk eten. Lekker genieten met een prachtig uitzicht op de rivier de Mark met zijn rijk begroeide oevers.


Wij serveren biologisch vlees van slagerij Groeneweg in Breda. Breda is bij uitstek een stad om vanaf het water te bewonderen. Wanneer je kijkt naar de Singels die de historische binnenstad omringen, doet de stad zeker niet onder voor Amsterdam of Utrecht. Het ultieme uitje op de Amsterdamse grachten.


Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Smeulende kooltjes, op het rooster diverse soorten vlees en een tap aan boord.

Zo mooi kan het leven zijn! Deze grappige ronde boten zijn gemaakt om te BBQ ’en maar kunnen ook worden ingezet voor kinderfeestjes. Het los huren van deze boten zonder arrangement is mogelijk.


Jij en je gezelschap worden ontvangen in de have van Breda. Hier worden jullie uur rondgevaren over de mooie singels van Breda. BBQ Boot Breda op de singels van Breda ? Terwijl je geniet van een uitgebreide BBQ met onbeperkt drankjes, vertelt de schipper jullie over de bezienswaardigheden langs de route.


Tijdens een mooie ronde over de singels van Breda ziet u, vanuit de boot , Breda van een hele andere kant. BeleefBreda biedt verschillende boot activiteiten. Overture Rotterdam Dijkwoning. Breda vanaf het water Het centrum van Breda is omgeven door water. Bootje Varen Breda Voor groepen vanaf personen.


Wees er bij en voel je VIP! Het is de blikvanger en zomerhit. Your Donut of Boei BBQ De Donut is ronde boot met een zitbank die plaatst biedt aan personen inclusief parasol, eettafel en eventueel een BBQ. De donut is feestelijk en flexibel en voor elke gelegenheid in te zetten.


Your Donut biedt de mogelijkheid de donut te huren en zelf voor eten en drinken te zorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts