donderdag 14 mei 2015

Glijbaan klimtoestel

WICKEY Klimtoestellen Made in Germany - Geïmpregneerd hout - Bezoek de webshop! Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 365.


Hier vind je de mooiste Glijbanen online.

Bekijk snel het grootste assortiment. Koop bijvoorbeeld een goedkope schommel of een afgeprijsd klimtoestel. Geweldige acties en verdere informatie vindt u ook op onze social media pagina’s.


Grote keuze uit Wickey speeltoestellen met schommel. In de webshop van Wickey vindt u een groot assortiment aan gave houten speeltoestellen met glijbaan in unieke designs. Het klimtoestel Wickey Smart Victory biedt vele geweldige speelervaringen voor in uw tuin!


Punt van aandacht voor een klimtoestel met glijbaan.

Zorg ervoor dat kinderen geen koordjes in hun kleding (capuchon) hebben waaraan zij kunnen blijven haken. Ook het spelen met (spring)touwen op een glijbaan raden we af. Dit klimtoestel is uitgerust met alle mogelijke klim- en klauteraccessoires. Prijs van dit klimtoestel is opgebouwd uit: Basisklimtoestel 1met lessenaarsdak incl. Klimwand met houten klimblokken 13- euro.


Gelukkig is het wel mogelijk om kinderen de ruimte te geven om te klimmen zonder dat er speeltoestellen verdwijnen. Wij hebben klimtoestellen die besteld kunnen worden als combinatie. Je haalt zo niet alleen een klimtoestel naar de speeltuin, maar ook een glijbaan en duikelrek. Al meer dan jaar is Clavus Speeltoestellen een begrip in (midden-) Nederland.


Vanuit Ede bedienen wij scholen, speeltuin verenigingen, bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om een schommel, een houten klimrek, een glijbaan of complete speeltuinen, wij leveren en plaatsen speel toestellen op maat! Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Eindeloos schommelen tot je niet meer kunt, of super snel glijden van de glijbaan. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Een zandbak is altijd goed voor vermaak, of een speelhuisje waarin verschillende rollenspellen kunnen worden gespeeld. Met speeltorens kunnen de leukste speeltoestellen worden gecombineer zoals glijbanen , schommels en klimrekken. Klimtoestel met glijbaan Wickey Smart Queen Op een zonnige open plek in het bos staat het majestueuze paleis Smart Queen… Meer. Een speeltoestel, ook wel speeltoren genoem is een combinatie van onderdelen als een glijbaan , schommel en klimtoestel. Je kunt kiezen uit (duurzame) houten speeltoestellen en lichtere kunststof toestellen.


Kunststof kan verkleuren door uv-stralen, maar veel speeltoestellen hebben een anti-uv-coating. De machine landt zachtjes en de bemanning zoeft meteen via de golvende glijbaan een zee van gele vanillebloesem in. De schommel wordt gebruikt voor het mengen en roeren en vervolgens duurt het niet lang, voordat de hele groep door de geur van verse vanille en warme wafels naar de picknicktafel gelokt wordt.


Dit moet wel de lekkerste reis ooit zijn! Het Klimtoestel bestaat als basis uit het speeltoestel 1met een lessenaarsdak. Een plattegrond van het speeltoestel is bijgevoegd.


Standaard wordt dit speeltoestel uitgevoerd met klimwand aan de achterzijde en een glijbaan in kleur naar keuze aan de voorzijde. De brandweerstang aan het speeltoestel is leverbaar in kleuren rood. StepPlay Up double slide climber speeltoestel Dit Stepspeeltoestel is het ideale klimtoestel voor peuters die graag klimmen en glijden. Dit kinderklimtoestel heeft twee glijbanen , een klimmuur en een ladder om de grove motoriek van kleintjes te verbeteren! Met onze PowerPalm Triple XXL reeks, die met of zonder schommel verkrijgbaar is, is XXL-fun gegarandeerd!


Een hip steltenhuis van massief hout is de basis. Metalen speeltoestellen – Een klimtoestel of klimrek, ook op maat Veiligheid en jarenlang speelplezier: daar kunt u op rekenen met een professioneel klimtoestel van Arkema Speelvoorzieningen. Ons assortiment is zeer uitgebreid.


Van een klimrek in de vorm van een voetbal tot een klimtoestel met glijbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts