dinsdag 5 mei 2015

Boomschors mat

Tuinschermen tegen lage prijzen. Bestel hier tuinafscheiding online. Ruim aanbod Tuinafscheiding. Shop direct online op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Vind Tuinafscheiding online.

Het grootste online winkelcentrum. Alle merken Tuinafscheiding. Met deze boomschorsmat op rol maak je in een handomdraai een prachtige tuinafscheiding of schutting. De mat bestaat uit stroken boomschors en heeft een afmeting van ca.


Je kunt deze mat eenvoudig op maat maken en bijvoorbeeld tegen een gaaspaneel maken om hiermee een afscheiding te maken. De breedte van de boomschorsmat kunt u aanpassen door het ijzerdraad op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang. Hierdoor vermijdt u direct grondcontact van de boomschorsmat op rol en verlengt u de levensduur van de boomschorsmat. Wilt u een degelijke en mooie boomschorsmat kopen, kies dan voor Intergard.


Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Natuurlijk kunt u de boomschorsmat zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €1- euro per strekkende meter. Boomschors mat € 2per stuk. Enkelzijdig samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De boomschorsmat is tevens weer- en rotbestendig.


U kunt de boomschors schutting eenvoudig zelf op maat maken, zowel in de hoogte als in de breedte. Deze boomschors mat is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld een betongaas schutting d. Deze repen boomschors zijn dan op regelmatige afstand bijeengebonden, waardoor een heel sterk geheel ontstaat. Ze matten kan u heel gemakkelijk en heel snel plaatsen.


Voor 16:bestel volgende werkdag in huis. Natuurlijke schermen, ook wel schutting matten genoem zijn de trend van de laatste jaren. Kies uit diverse schuttingmatten zoals matten van rieten, wilgen, dopheide.


Deze dichte matten zijn van echte boomschors. Bereid je voor op het seizoen! Alles voor tuin en buitenleven vind je bij Praxis. Reserveer alles wat je nodig hebt voor je tuin online!


Onze boomschorsmatten zijn dubbelzijdig, dus hebben aan. Voor een zeer fraai uiterlijk van uw tuinafscherming. Veelal worden de boomschorsmatten aan betongaasnetten gemonteerd.

U kunt de matten, schermen en palen voor allerlei doeleinden gebruiken. De natuurlijke tuinafscheidingen hebben een zeer lange levensduur. Deze matten zijn uitstekend geschikt om een afscheiding, bescherming, decor of een schaduwplaatsje te creëren.


Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum. Bevestiging van de boomschorsmat. Het bevestigen van deze boomschorsmat dient te gebeuren aan een bestaande schutting of aan een stevige constructie van betongaas, omdat de mat van zichzelf geen stevigheid biedt. Het is veilig, milieuvriendelijk en duurzaam voor uw huis en tuin.


Ook is het belangrijk dat de boomschorsmat niet in aanraking met de grond komt. Rekening houdend met deze factoren moet uw boomschorsmat minimaal jaar meegaan maar afhankelijk van de standplaats en weersinvloeden kan dit ook jaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts