maandag 25 mei 2015

Terraskachel met deur

Lange Zomeravonden doorbrengen voor een Terraskachel? Betaal Achteraf met Klarna. De webshop voor uw Tuinieren. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Stook het hout op tot een heerlijk vuurtje en pak er een lekker drankje bij.

Door de deur blijft het hout veilig in de kachel en heb je geen last van vonken. Grote zwarte gietijzeren terraskachel met deur. De deur verminderd de hoeveelhied vuurvonken die van het hout af kunnen spatten.


Inclusief deksel voor op de pijp om inregenen te voorkomen. Geef je huis wat fonQ met een Esschert Terraskachel Deur Vóór 20:besteld? Eenvoudig gezegd heeft een tuinhaard geen deur en een terraskachel wel.


Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!

Ook al lijken deze twee erg veel op elkaar, toch is er een groot verschil in de brandeigenschappen. Zo verbruikt een tuinhaard meer hout dan een terraskachel en wordt deze minder heet. Het deurtje wat van een tuinhaard dus een terraskachel maakt heeft vele voordelen. Het model QUARUBA is een oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten.


Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met (in deur ) tot glaspanelen. Het is heerlijk om buiten te leven. Esschert terraskachel FF1De Esschert terraskachel FF1is de ideale tuinkachel om uw zomeravonden tot in de late uurtjes te verlengen. Maar valt de avond en koelt het af, dan rest vaak niets anders dan of een dikke trui aan te trekken of om binnen te gaan zitten.


De terraskachel is voorzien van een deur , die tevens dient als vonkenscherm. Hierdoor hoef je je niet druk te maken om vonken of houtblokken die uit de terrashaard kunnen vallen. Er wordt een deksel voor op de pijp meegelever die er voor dient om ingeregenen te voorkomen.


Over deze Esschert Design terraskachel gietijzer met deur. Het uiterlijk van deze gietijzeren terraskachel spreekt waarschijnlijk voor zich en draagt uitstekend bij aan een ietwat nostalgische en rustieke ambiance. De Burnies terraskachel weegt zelf kilo, waardoor het mogelijk is deze gemakkelijk te plaatsen.


Eventueel kunt u hiervoor de vaak toegepaste vloerplaat op wielen gebruiken waar de kachel aan verankerd wordt, zodat u het geheel nog gemakkelijker kunt verplaatsen.

Tuinhaarden online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinhaarden assortiment online. Mooie producten op grote prijzen.


Met de tuinhaard kun je zowel in de winter als in de zomer fijne uren in de buitenlucht doorbrengen. Een terrashaar ook wel terraskachel of tuinkachel genoem is in vele vormen en maten verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld ook tuinhaarden met een barbecuerooster, maar het belangrijkste is dat u tijdens de zwoele en warmere zomeravonden heerlijk kunt genieten van een knapperend vuurtje.


Met deze robuuste kachel verlengt u de frisse zomeravonden tot in de late uurtjes! Deze terraskachel heeft een stijlvol en eigentijds design. De kenmerken van een gietijzeren terraskachel. Gietijzer is een staallegering van onder andere ijzer, koolstof, mangaan en silicium die een stevig en goed isolerend materiaal vormt. Een voordeel van gietijzer is dat het materiaal de warmte goed vasthoudt.


Hierdoor kunt u lang genieten van de warmte, zelfs wanneer het vuur bijna uit is. Met een tuinhaard wordt uw terras een verlengstuk van uw woning. Een tuinhaard van Bricks and Stones zorgt voor warmte en sfeer. Alle Esschert Vuurkorven en vuurschalen uit voorraad leverbaar. Bestel gemakkelijk online.


Voor 23:bestel morgen in huis. De Esschert Terraskachel Met Deur is, zoals de naam al doet vermoeden, voorzien van een deur met vonkenraster. Dit houdt grote vonken tegen. Het hittebestendige, gietijzeren materiaal geleidt de warmte goed.


Ga er dus met een gezelschap omheen zitten en geniet van de warmte die de terrashaard afgeeft. De haard biedt ruimte voor ongeveer 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts