dinsdag 26 mei 2015

Hangplant kamerplant

Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Hang ze voor een raam of midden in een kamer.


En soms is het gewoon heel handig om een plant op te hangen, zo kan bijvoorbeeld je kat niet meer de bloemen van je lidcactus eraf lopen als hij lekker in de vensterbank gaat liggen.

Uiteindelijk bepaalt de plek of jouw kamerplant het goed doet. Planten houden echter nooit van tocht en ook niet van grote temperatuurschommelingen! Voor nagenoeg elke plek in huis is er wel een binnenplant te vinden en of dit een grote groene kamerplant , een hangplant of een bloeiende plant is hangt af van jou! Naast ons ruime assortiment kamerplanten beschikken wij ook over een verscheidenheid aan hangplanten om uit te kiezen. Zowel in soorten als prijsklassen.


De meeste soorten zijn voorzien van hangpot met ophangmechanisme. Vrijwel iedere hangplant is ook geschikt om in een hoge sierpot of vaas te plaatsen.

Bekijk ons schaduw kamerplanten assortiment Waar moet ik op letten qua verzorging van een kamerplant op een donkere plek met veel schaduw? Hoe actiever een kamerplant hoe meer voeding en water deze zal gebruiken. Kamerplanten koop je eenvoudig online bij bol. Wij bezorgen gratis vanaf €4- op de dag die jou schikt. De hangplant kan het groen in de ruimte ook uitstekend verdelen.


Vindt u een gewone kamerplant in een pot te simpel, dan is dit de perfecte oplossing. Een hangplant kopen biedt dé oplossing wanneer u van groen houdt maar geen planten op de grond of lager gelegen delen in uw leefruimte kwijt kunt. Een hangplant is hierdoor onder andere zeer geschikt voor de kleinere woon- en kantoorruimtes. Maar eigenlijk fungeert de hangplant in ieder interieur als schitterende eyecatcher.


Deze kamerplant kan overleven in fluorescerend licht en doet het juist goed in vochtige kamers zoals de badkamer. Lepelplant ( Spathiphyllum ) Als je altijd vergeet om je planten water te geven, dan is deze plant perfect. Een andere mooie hangplant uit de peperfamilie is de Peperomia Prostata. Deze plant heeft blaadjes met een apart printje erop.


De takken van de plant kunnen flink groeien, waardoor je een erg mooie hangplant krijgt. We zien hem op deze foto in een pot staan, maar hangend zal hij nog beter tot zijn recht komen!

Kunstplanten koop je eenvoudig online bij bol. De Moederplant, ook wel Saxifraga stolonifera genoem is een makkelijk te onderhouden kamerplant. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke en mooie hangplant , dan is de vaderplant (Tradescantia) wat voor u. Het is een snelle groeier met decoratief blad en in verschillende bladkleuren te krijgen.


De bloempjes zijn klein, maar zijn een leuke extra aan deze plant. Een woonkamer vol hangplanten, wij zeggen daar volmondig ja tegen. Een hangplant binnen in de woonkamer, een hangplant in de slaapkamer, en het liefste ook een hangplant buiten.


Hoe je hangplanten het beste in je interieur verwerkt lees je in dit artikel. Wij beschikken over een ruim assortiment kleine en grote kamerplanten. Ons onderscheidend vermogen is dat wij u een assortiment luxe kamerplanten voor een betaalbare prijs kunnen aanbieden.


Kies dan voor de Tradescantia of vaderplant. Een kamerplant bestellen bij Home meets nature is gegarandeerd vers van de kweker. Zijn langwerpige blaadjes hebben prachtige kleurschakeringen, van donkergroen tot lichtgroen, paars, roomkleurig en zilvergrijs. Deze bonte kleurenmix is een ware lust voor het oog en geeft deze kamerplant een speels karakter. Groene kamerplanten geven sfeer en kleur aan een interieur.


Ze zijn gemakkelijk in onderhoud en waarderen zowel een plekje voor het raam als een wat donkerder plekje in de kamer. De plant kan ook op een kast of tafel neergezet worden. Bestel nu gemakkelijk online en wij leveren jouw kamerplant netjes verpakt bij je thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts