maandag 25 mei 2015

Princess grill compact flex

Princess grill compact flex

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Elektrische grills online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele keukenapparatuur assortiment online. Wij zijn er erg blij mee en hopen dat we er nog jaren plezier van mogen hebben. De uitneembare grillplaten zijn voorzien van een antiaanbaklaag zodat je geen boter of olie hoeft te gebruiken. Hierdoor absorbeert het voedsel veel minder vet en olie, dus goed voor je gezondheid!


Dankzij het compact formaat is de grill eenvoudig op te bergen en ook zeer geschikt om mee te nemen naar de camping. Het krachtige 7Watt vermogen zorgt ervoor dat hij zeer snel opwarmt. De platen van grill zijn te verwijderen. De contactgrill is zeer compact.


De verwijderbare grillplaten zijn gemakkelijk schoon te maken. Grill Compact Flex van Princess. Je hebt geen boter of olie nodig want de grillplaten zijn voorzien van een anti-aanbaklaag. Bestel de Weber Q1via Beslist. Vergelijk voor de laagste prijs!


Dankzij de antiaanbaklaag is olie of boter niet nodig, waardoor de grill perfect is voor mensen die op een vetloos dieet zijn. Ook de fans van tortilla’s, samosa’s en pizza’s zijn bij Princess aan het juiste adres. Sommige contactgrills hebben een vetafdruipsysteem, dus al het vet dat van je maaltijd af komt, wordt afgevoerd in een vetopvangbakje. Princess heeft een breed assortiment van contactgrills, dus er is voor iedereen wel een geschikte grill te vinden. De uitneembare platen zijn heel makkelijk te reinigen en dankzij het krachtige 7Watt vermogen is de contactgrill heel snel op temperatuur.


Princess grill compact flex

Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Na het gebruik kan het apparaat heel handig worden opgeborgen waarbij het snoer ook nog kan worden weggezet in het speciale opbergvakje. Het snoer is ook lekker lang zodat je altijd wel een geschikt plekje kunt vinden voor de grill. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Princess.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Megekko levert voordelig en snel jouw bestelling!


Princess has a wide range of contact grills, so there is a suitable grill for everyone. For example, you have large grills with individually adjustable heating plates or small, compact grills that can easily be taken to the campsite. The smaller version is also easier to store in your kitchen cupboar because it will take up little space. Bij fonQ hebben we heel veel contactgrills.


Een contact grill is een grillapparaat met vaak twee geribbelde platen. Deze platen worden gloeiend heet. Je tosti, vlees, groente of ander lekkers komt in contact met de ribbels van de grill , waardoor je eten heerlijke goudbruine strepen krijgt. The Very Best Camping Recipes.


This post may contain affiliate links. As an Amazon Associate, I earn from qualifying purchases. Inclusief alle acties, kortingscodes en aanbiedingen!


The ingenious design makes it possible to store the grill even vertically. Easy to clean You can easily clean the grill by letting it cool down slightly and wiping it clean.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts