woensdag 20 mei 2015

Beste middel tegen bloedluis

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ouderwets en goedkoop middel , maar het werkt! Het aantal rode bloedluizen bij kippen, kanaries en andere vogels stijgt explosief. HET middel tegen bloedluis bestaat niet.


Er zijn nochtans heel wat middelen tegen bloedluis op de markt.

Die hebben echter vaak heel wat nadelen of werken helemaal niet. Er zijn diverse middelen tegen bloedluis op de markt die zijn samengesteld uit zuiver natuurlijke ingrediënten om een besmetting te behandelen. U kunt hier kiezen uit sprays voor in het hok, sprays voor op de dieren, poeders voor op de dieren en voedingssuplementen. Voor het beste resultaat kunt u kiezen om een combinatie in te zetten.


Koop het beste middel tegen bloedluis bij Kabelshop. Wil jij ook snel van een bloedluizenplaag af of wil je andere vlooien bestrijden? Bestel voor op werkdagen voor 23.


Om direct alle bloedluis (maar ook andere ongedierte) op een kip te doden, kan gebruik gemaakt worden van U-spray.

Dit middel is eigenlijk bedoeld voor duiven, maar werkt ook op de kip. Bewerkte koolzaadolie, een poduct ontwikkeld door Agraservice Lindenhols, is het nieuwste middel in de strijd tegen bloedluis. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden.


Het middel is niet schadelijk voor mens of dier. Alles is op voorraad en de verzending is super snel! Hét tovermiddel zit er helaas niet tussen, dit komt onder meer door de snelle resistentie van bloedluis.


Daarom kunt u het beste verschillende middelen te gebruiken. Daarnaast is het verstandig de huisvesting helemaal schoon te maken en te ontsmetten met bijvoorbeeld Dettol, dit dus in combinatie met een middel tegen bloedluizen. Soms lukt het helemaal niet. Het bestrijden van bloedluizen is lastig.


In het beste geval krijgen de ongeveer dertig gecertificeerde ongediertebestrijders in Nederland ze een week of acht weg. Dat doen ze met het middel Dega-16. Daarna komen de luizen weer terug en begint het reinigen opnieuw. Wat te doen tegen bloedluis ? Landleven krijgt veel vragen van lezers hoe deze lastpakken in het kippenhok te bestrijden.


Bloedluis bij kippen is een vervelend probleem. Dierenarts Brenda Hoogelander geeft advies.

Een modern en duurzaam kippenhok dat jarenlang meegaat? Kies voor een kunststof kippenhok! Dankzij de kunststof wanden krijgen bloedluizen geen schijn van kans om zich te nestelen en blijft uw kippenhok altijd bloedluisvrij. Resistentie van rode bloedluizen tegen toegestane bestrijdingsmiddelen wordt probleem.


Door de snelle aanwas van deze parasieten dreigt het probleem onbeheersbaar te worden. Door de Animal Sciences group van de Wageningen Universiteit wordt veel onderzoek hiernaar gedaan. Algemeen wordt erkend dat hét middel tegen rode bloedluis niet bestaat. Dit is de aanpak tegen bloedluizen bij kanaries.


Als de kanaries eenmaal last hebben van luizen dan is het een aardig karwei om er weer af te komen. Dit komt omdat luizen zich razendsnel vermenigvuldigen en bestrijdingsmiddelen niet tegen de eitjes werken. Het hok behandelen met een spray tegen bloedluizen pas je best toe uur na zonsondergang. Deze tip kreeg ik van een kweker, pas dan zijn de bloedluizen actief.


Wat ook goed is om bloedluizen te voorkomen is tabak mul mengen met het stro of schaveling in hun hok. Dit initiatief geeft ook u ook de kans om gebruik te maken van het, naar onze mening, beste product momenteel beschikbaar om je kippen en vogels te helpen in een bloedluisvrij bestaan. Het is een permanente oplossing: Door het continue toe te dienen wordt het onmogelijk voor ze om hard toe te slaan.


Nooit meer bloedmijt of bloedluis ? Preventief of u heeft er reeds last van?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts