dinsdag 19 mei 2015

Avri oosteind

AVRI is al ruim jaar de specialist voor je huis en tuin! Kom naar AVRI in Oosteind , grens Dongen - Oosterhout, voor een groot assortiment in barbecues, kamer-en tuinplanten, woonaccessoires en alles voor je huisdier. Kom ook genieten van een lekkere kop koffie in ons gezellige tuincafe.


Kom voor de mooiste kerstshow in Brabant naar tuincentrum. De AVRI Vriendenpas is uw persoonlijke pas waarmee u punten.

Goedkoop vuurwerk kopen in OOSTEIND ? Bekijk de beste vuurwerk actie deals! Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Haal aub die konijnenhokken weg! Avri houdt zich bezig met duurzame inzameling van huishoudelijk afval en bedrijfsafval, handhaving, beheer openbare ruimte en educatie in Regio Rivierenland. Klik hierboven dan op de knop Terug naar het overzicht.


Micro-verlichting kan naast de boom ook gebruikt worden bij kunsttakken,.

In de loop der jaren is de AVRI kerstshow uitgegroeid tot een publiekstrekker van formaat. Vanuit het hele land komen er busladingen vol mensen die dit met eigen ogen willen zien. In één van de komende weken zal een jury onaangekondigd een bezoekje komen brengen aan AVRI ’s kerstshow.


Tuincentrum avri Oosteind op Telefoonboek. Velen komen rond deze tijd -en eigenlijk al vanaf oktober – graag naar Dongen met een speciaal doel: De kerstshow bij de AVRI. Een ware kerstsfeer wordt in een groot gedeelte van de verkoopruimte gecreëerd. Zij hebben volgens de jury onbetwist de beste show, de meeste entertainment en commerciële slimmigheid in de middelste klasse. Deze kerstshow is een ware beleving en staat garant voor een feestelijk dagje uit.


Kom vooral eens sfeer proeven, neem een kijkje en laat je verrassen. Want ‘the most wonderful time of the year’ begint bij AVRI ! Normaliter dus 2 en december. Valt een van deze dagen op een zondag, wat geen verkoopdag is, dan schuiven de drie verkoopdagen op naar bijvoorbeeld zaterdag 2 maandag en dinsdag december. Je kunt het vuurwerk wel al eerder bestellen, dit kan op avri -vuurwerk. Een groot aanbod aan tuinplanten, tuinmeubelen, een volledige vijverafdeling en alles om je tuin te verlichten.


Bij AVRI vind je het allemaal. Vanaf december is de vuurwerkwinkel geopen met dit jaar een nog mooier assortiment.

Voor veel tuincentra is december de tijd van het jaar. De kerstbomen, kerstlichtjes, rendieren en al het ander pracht en praal mag weer opge. Branche beloont kerstsfeer.


Op december geeft het tussen 19. Heistraat een mooie show waarin twintig artikelen gedemonstreerd worden. De afhaaldagen zijn 2 en december. Je kunt er een heerlijk worstenbroodje eten, genieten van een drankje en de kids kijken hun ogen uit! Want wat zijn er veel dieren te zien.


Van papegaai tot konijnen, van vissen tot kippen. Kaart Oosteind - Kaart en gedetailleerde plattegrond Oosteind U zoekt de kaart of de plattegrond van Oosteind en omgeving?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts