woensdag 20 mei 2015

Aquamax eco premium 6000

Binnen dag gratis thuisbezorgd. Bespaar tot wel via kiesproduct. Fonteinen nu al vanaf €395! Keuze uit meer dan fonteinen.


Bij ingeschakelde SFC-functie zorgt de pomp zelfstandig voor de optimalisering van de. Extra, gepatenteerde aansluiting van optionele filtertoebehoren voor de toevoer van vuildeeltjes uit andere vijverzones. Unieke, gepatenteerde vorstbescherming: tot – °C wordt de pomp niet beschadigd door vorst.


Let bij de keuze voor de juiste vijverpomp op, dat u een pomp kiest die krachtig genoeg is voor uw vijver. Zo is de gewenste doorstroming volledig regelbaar (van tot 1) en is de pomp uitgerust met een tweede inlaat. Oase staat bekend om kwaliteit, degelijkheid en duurzaamhei kortom een uitstekende keuze voor uw vijver. Met vijverpompen van de Aquamax Eco Premium serie weet je zeker dat je een juiste aankoop doet.


Aquamax eco premium 6000

Schroeven verwijderen, tussenhuis, O-ring en rotor verwijderen. Alle onderdelen met een borstel onder schoon water reinigen. Onderdelen op beschadiging controleren en evt. With the SFC function switched on the pump automatically optimises water flow and delivery hea and.


Welkom bij OASE Living Water. Voordat u het apparaat in gebruik neemt dient u de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door te lezen en zich met het appa-raat vertrouwd te maken. Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en. Koop nu en betaal pas over dagen! Deze pomp voldoet aan alle eisen die je vandaag de dag aan een pomp mag stellen.


In de eerste plaats is dit het geringe energie verbruik van deze pomp. En dit zonder dat het ten koste gaat van de doorstroomsnelheid en opvoerhoogte. Nieuw Ophalen of Verzenden. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Deel uw product ervaring en plaats een review.


Snelle levering Gratis advies Betaal na ontvangst! De Product Innovation AquaMax Eco Premium De nieuwe maatstaff. Met alle-nieuw design, meer energie-besparing en nieuwe technologie!


Aquamax eco premium 6000

Deze filter- en beeklooppomp brengt water in beweging, voorziet watervallen en beeklopen van water en transporteert water en grove vuildeeltjes met een maximale grootte van 10mm naar een filter. U kunt de doorstroming van de pomp geheel zelf regelen van tot 1. De tweede ingang maakt het mogelijk om een satellietfilter of oppervlaktezuiger (toebehoren) aan te kunnen sluiten. De vijverpomp is ook in een droge opstelling te gebruiken. Doorstroming van tot 1 mechanisch regelbaar. Wanneer u een beekloop, waterval of filterinstallatie wil creëren kan deze regelaar ook van toepassing zijn om het water perfect af te stemmen.


Daarnaast zorgt de vijverpomp voor voldoende beweging in het water dat ook uw watervallen en beekloopjes van water worden voorzien. De betrouwbare en meest energiezuinige pomp. Voor 20:uur bestel morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts