woensdag 27 mei 2015

Schutting horizontaal

Henderson Creative Living Biedt Gegarandeerd de Laagste Prijs. Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Alle schuttingen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Ben je op zoek naar een mooie schutting , om in alle rust van je tuin en privacy te genieten?

Met een schutting van HORNBACH scherm je niet alleen je tuin af voor nieuwsgierige blikken, maar ook zorg je ervoor dat de kinderen veilig kunnen spelen, terwijl je zelf geniet van het zonnetje. Schutting kopen bij HORNBACH. Kortom heel veel voordelen!


Daarom raden wij een verticale planken schutting juist ook aan! Benodigd aantal schuttingplanken bij een verticale schutting. Hout beton schutting Met een hout beton schutting creëert u een unieke erfafscheiding. De combinatie van een betonnen onderplaat en houten planken er bovenop geeft uw tuin een bijzondere uitstraling.


Je wilt niet alleen dat je schutting niet wegwaait bij de eerste de beste herfststorm, het is ook belangrijk dat de tuinschutting in goede staat blijft verkeren.

Diverse modellen en verschillende kleuren beton beschikbaar. U wilt een nieuwe schutting in uw tuin? Globaal kunt u kiezen uit een schutting gemaakt van tuinschermen of losse schuttingplanken die u zowel horizontaal als verticaal kunt monteren. Qua houtsoorten heeft u een ruime keuze. Mail of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave.


Kies je voor volledige privacy of meer een open karakter. De hout-beton schutting komt daardoor zowel horizontaal als verticaal perfect waterpas te staan. Dit draagt bij aan de juiste uitstraling van uw tuinafscheiding.


Oude tuinafscheiding laten verwijderen en afvoeren. Design van de bovenste plank in uw tuin met een unieke schutting volledig opgebouwd uit hout-composiet en aluminium. Bij deze erfafscheiding wordt niet gebruik gemaakt van zware betonnen palen, maar van aluminium palen.


Dat is minimaal zo duurzaam als betonpalen en veel lichter. Rechte trellis schutting van geïmpregneerd grenenhout. Gemaakt uit horizontale lamellen in een omlijsting voor een stabiel geheel. Prachtige tuinschutting in combinatie met klimplanten. Wij plaatsen de nieuwe houtbeton schutting , vaak al binnen een aantal weken!


Een sfeermaker in uw tuin! Het erf of perceel waarop al een gebouw staat waarmee de schutting functioneel is verbonden.

De schutting achter de voorgevelrooilijn staat. Boven de meter zijn hekken en schuttingen nooit vergunningsvrij. In voortuinen wordt vaak een lagere schutting van ± meter geplaatst. En zoals u ziet op de foto loopt de schutting schuin af naar de voortuin.


Dit is gebruikelijk omdat in de voortuinen geen hoge schuttingen mogen staan. Ook creëert het schuin-aflopende vak en mooi resultaat. Er zijn veel schuttingsontwerpen om uit te kiezen, in een reeks kleuren, vormen en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts