donderdag 21 mei 2015

Steigerhout spiegel zelf maken

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Ontdek ons unieke assortiment spiegels.


Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Stoere spiegel met een steigerhouten lijst van ongeveer 10cm breed. Spiegel steigerhout 70x165cm. Ook op maat te maken voor u! De afmeting is de buitenmaat, dus inclusief de steigerhouten lijst van 10cm breed.


Wilt u zelf kijken voor een spiegel ? De steigerhouten lijst wordt in verstek gezaagd.

De spiegel kan staand of liggend worden opgehangen. Dit kun je bij het bestellen aangeven. De lijst wordt uiteraard mooi gladgeschuurd en het is mogelijk om de lijst te behandelen met een wash.


Wil je weten wat een spiegel in een steigerhouten lijst kost? Wij maken spiegels die u niet overal tegenkomt. Met spiegel van steigerhout wordt bedoeld de lijst die om de spiegel zit. Door een spiegel te voorzien van een steigerhouten lijst krijgt deze een mooie stoere, robuuste maar ook luxe en landelijke uitstraling.


Sommige spiegels kunnen zo mooi zijn als een schilderij aan de muur. Precies zo’n exemplaar kunt u met onze handleiding zelf heel eenvoudig namaken. En als u de spiegel nog een beetje mooier wilt maken : kijk er dan eens vaker in! Jij kan helemaal zelf met steigerhout meubels maken.


En als je het niet gelooft, dan nodig ik je graag uit om wat bouwtekeningen uit te proberen. Bouwtekeningen steigerhouten meubelen. Om steigerhouten meubelen te maken is het handig dat je goede bouwtekeningen hebt.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Bekijk alles met spiegel steigerhout ! Wanneer jij van plan bent om zelf een badkamermeubel te maken ben er vast al van bewust dat badkamermeubels enorm duur zijn. Dit maakt het ook zo’n mooi besparend doe-het- zelf project. Net als bij het maken van bijvoorbeeld een steigerhout be kun je honderden euro’s besparen. Het hout is makkelijk bewerkbaar en hierdoor kun je er eenvoudig mooie en unieke meubelen mee maken , die voor binnen én buiten geschikt zijn.


Steigerhout is een stoere houtsoort met een warme uitstraling. Ben je op zoek naar steigerhout , dan merk je al snel dat je kunt kiezen uit verschillende soorten planken. Loungebank maken video instructies en bouwtekeningen voor steigerhout. Plantenbakken in etages, aardbeientoren van steigerplanken of pallethout. Gebruik planken van een pallet om meubelen te maken , doe het zelf voorbeelden van pallethout als bouwmateriaal.


Grote steigerhouten spiegel. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. We maken ze in allerlei formaten. De achterzijde wordt een centimeter gefreesd t. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Of je bestelt de spiegel ook bij ons. Geef de gewenste maat door en wij maken er een prijs voor. Stoere brede spiegel gemaakt van oud steigerhout. Verkrijgbaar in verschillende maten. Deze spiegels zijn ook op maat te maken.


Neem contact op en vraag naar de. Losse (grote) spiegel voor lijst van steigerhout. Het hout voor de spiegel heb ik al, maar waar kan ik een grote losse spiegel vinden?


Onze teakhouten spiegel is een praktische product, maar ook een aantrekkelijke decoratie in je huis. Het spiegelframe is gemaakt van stukken teakhout die op een willekeurige manier zijn geplaatst, dit draagt bij aan de rustieke stijl van de spiegel. Een vriendin van mij wil zelf spiegels maken.


Nou wil ze gewoon zelf spiegelglas kopen en daar een lijst omheen maken maar ik dacht dat ik eens ergens had gelezen dat je van gewoon glas ook zelf een spiegel kan maken door er aan de achterkant iets op te verven wat dan voor de spiegeling zorgt. Klopt dit of heb ik gewoon verkeerd gelezen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts