vrijdag 22 mei 2015

Elsa vlecht

In dit filmpje van Prinsessenhaartjes wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je een echte Elsa-vlecht kan maken. De Elsa-vlecht uit Frozen. Zo gaat jouw dochter straks als een echte prinses naar school!


Deze Frozen Anna vlecht is de perfecte haaraccessoire voor iedere Anna prinses. De dubbele vlecht kan gemakkelijk met de clip in het haar worden bevestigd. Dit elsa kostuum pack voor meisjes heeft de officiële frozen licentie.

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Voordat ik Rainbow Loom videos maakte, had ik een video geupload met verschillende haar tutorials. MeisjesParadijs is de webwinkel voor alle meisjes die eruit willen zien als een prinsesje.


Op voorraad en snelle verzending! De blauwe rok heeft een extra laagje glitterstof. Elsa Vlecht Tutorial - Frozen. De taille is prachtig afgewerkt met een zilveren, glimmende band.

De mouwen en kraag zijn afgewerkt met zilveren, glimmende steentjes. Het lijfje is mooi omsluitend en is helemaal rekbaar. SINT-ACTIE: MET GRATIS ELSA-VLECHT ! De haarvlecht kan met een schuifje aan de achterzijde in je haar worden bevestigd.


Sommige van jullie hebben die video. Je bevestigt hem via een haarspeldje op het haar. Inderdaa je leest het goed. Ik had geen idee hoe je zo’n vlecht moest maken. Maar bon, hier thuis weten ze dat ik graag vlecht en wel is experimenteer.


Anderhalfjaar geleden besliste de oudste dat ze haar lange lokken - en vooral veel bijhorende knopen - beu was en sindsdien is er niemand verder geraakt dan schouderlengte. Tover je kapsel om tot het kapsel van de Disney prinses Else uit de film Frozen. Met het kroontje en de vlecht zie je er haast net zo uit als je favoriete heldin.


Eigenschappen: Deze Disney Frozen-set bestaat uit een kroon en vlecht van Elsa. Je ziet er echt uit als Elsa. Daarvoor heb je niet veel nodig.


Niet alle kinderen zijn gezegend met lang haar, maar mocht jouw kind dat wel hebben. Dan kun je met deze tips de vlecht zo namaken!

Schiet jij stiekem ook in de stress wanneer je dochter vraagt om een Elsa-vlecht ? Dat snappen wij heel goed. Daarom hebben we tips voor je op een rij gezet! Video tutorial: zo maak je in een paar minuten een Elsa-vlecht.


In vier-en-een-halve minuut drie verschillende vlechten. Toevoegen aan mijn favorieten: Taarten die u misschien ook interessant vindt. Iedereen is bij ons welkom ook kinderen.


Na jarenlange ervaring in de kinderopvang willen wij ook voor deze doelgroep de kapper een belevenis maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts