maandag 11 mei 2015

Buitengoed drentse vennen

Het park wil in de eerste plaats rust uitstralen en beperkt zich qua faciliteiten dan ook tot een speeltuin, tafeltennis en sportveldje. De bungalow (nr. 16) was ruimschoots voorzien van inventaris en had een ruime tuin. Wij waren er met een minder leuke reden (tijdelijk accommodatie nodig ivm zware operatie van onze vader in UMCG Groningen ). Elke villa heeft een zongericht terras met.


Het park kenmerkt zich door een beschutte ligging in een afwisselend landschap van bos, heidevelden en vennen. Drentse Vennen heeft bescheiden faciliteiten zoals een speeltuin, sportveldje, fietsverhuur en broodjesservice.

Drentse Vennen hat einfache Einrichtungen wie ein Spielplatz, Sportplatz, Fahrradverleih und Brötchenservice. In unmittelbare Nähe des Parks befindet sich ein grosser Badesee mit Sandstrand. Es gibt schöne Rad- und Wanderwege.


Roden ist ein lebendiges Dorf mit Restaurants, viele Geschäfte, Museen, Schwimmba Sauna und Golfplatz. Op het park is ultieme rust aan de orde van de dag. Buitengoed Drentse Vennen ligt in de Kop van Drenthe, tussen Roden en Norg. Dat kan ook niet anders zo midden in het uitgestrekte groene landschap. De bossen met fraaie heidevelden, graslanden en vennen vormen een schitterend decor voor lange wandelingen en avontuurlijke fietstochten.


Het vakantiepark beschikt over een kinderspeelplaats.

Vlak bij het park ligt een groot recreatiemeer met een zandstrand. Door de gunstige ligging is het park de uitvalbasis voor leuke dagjes uit. Enkele tips voor leuke uitjes zijn: Verkeerspark Assen, Dierenpark in Emmen en Zeehondencentrum Pieterburen. Een rustig en kleinschalig vakantiepark gelegen vlakbij een groot recreatiemeer met zandstrand. De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor wandel- en fietstochten.


Geniet van een heerlijke vakantie op één van onze compleet verzorgde vakantieparken. Vermaak voor jong en ou hier beleef je de ultieme vakantie! U hoeft geen moeite meer te doen om relevante reisinformatie te verzamelen over Drentse Vennen , dat heeft Royal Trips voor u gedaan.


Zeer bijzonder is het grote ven aan de rand van het vakantiepark. Jan de Vries: ‘Een prachtig stukje natuur dat je niet vanaf de weg kunt zien, maar er wel degelijk is. Er zijn diverse zandafgravingen in de nabijheid.


Recreatiewoningen vanaf € 750. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht recreatiewoning buitengoed drentse vennen. Te huur: een, amerika recreatiepark buitengoed drentse vennen optimaal genieten, wie wil dat nou niet, lekker genieten van de zon op uw terras. De specialist in de aan- en verkoop van vakantiewoningen.


Wij hebben inmiddels al honderden recreatiewoningen en chalets verzekerd. Grote kans dat uw buren al bij ons verzekerd zijn! De pagina die u probeerde te laden bestaat niet (meer), of het webadres kan gewijzigd zijn.


Voor meer informatie zie onze.

Dit vakantiehuis voor personen heeft een badkamer, twee slaapkamers en beschikt over een tweepersoonsbed of eenpersoonsbedden. Verder is er een terras, een tuin en een set tuinmeubelen. De auto parkeert u op een parking. Your accommodation will be available from p. The reception is open until p. Nog vrijstaande recreatievilla s Type Valk.


Vorige week gekeken op Buitenverblijven Drentse Vennen. Wat een rust zonder dat het verlaten voelt. Wij stonden versteld van het grote natuurgebied welke aan de achterzijde ligt en waar een aantal kavels direct zicht op heeft.


Midden in het natuurgebied ligt een natuurlijke ven waar we diverse vogels hebben gezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts