maandag 18 mei 2015

Leco paviljoen

Leco paviljoen

Paviljoenen jouw Toppaviljoen! UV-bestendig, snel op te bouwen en 1 waterdicht. Bekijk nu onze collectie online. Topkwalitet, 1 waterdicht! Sierlijke en Moderne designs.


Leco paviljoen prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 700. Dit Leco Sahara dakdoek is alleen geschikt voor het Leco Sahara paviljoen bij meter. Zeer mooi en groot ldakpaviljoen bestaande uit een stevig aluminium frame met mm polycambonaat dakplaten en 1. Het leco Castle garden paviljoen heeft een buitengewoon design en transformeert iedere tuin in een romantische kasteel tuin. Het frame is gepoedercoat en het lichtgrijze dak is 1 polyester en waterafstotend.


Frame bestaat uit een combinatie van aluminium en verzinkt staal. Het dak- en geveldoek is gemaakt van stevig polyester in de kleur taupe. De geveldoeken zijn in het midden afsluitbaar middels een rits. Het leco sahara paviljoen is het ideale paviljoen voor in uw tuin. Zowel om schaduw te creëren als voor het creëren van bescherming tegen wind of lichte regenval.


Hij is leverbaar in twee maten, zo kunt u zelf kijken wat praktisch is voor in uw eigen tuin. Dit mooie en degelijke paviljoen is een echte eye-catcher in uw tuin! Het paviljoen bestaat uit een stalen frame. Leco Koepelpaviljoen Dome 365x365cm Met een paviljoen van Leco geniet je heerlijk in je tuin! Dit zeer mooie en grote koepeldakpaviljoen is erg stevig en creëert een comfortabele en schaduwrijke plek in je tuin.


Leco Grillpaviljoen Het Leco grillpaviljoen is echt een lust voor het oog! Het is een parchtig degelijk paviljoen voorzien van alle gemakken tijdens het barbecuen. Het Grillpaviljoen is gemaakt van een stevig frame deels van aluminium en deels van gepoedercoat staal in de kleur antraciet.


De staanders hebben een diameter van maar liefst 7cm. Partytent, paviljoen Maui 3xmeter met boogramen en zijwanden in wit. In een handomdraai bij u geleverd. Laat je inspireren door ons grote aanbod Lenco.


Leco paviljoen

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit producten vanaf € 282. Schrijf de eerste beoordeling van dit product.


De perfecte bescherming in de zon en regen! Welcome to LECO years of experience in the analytical industry. We take away the stress and frustration your laboratory experiences when faced with the increasing demands of doing more with less.


The one thing all laboratories need to be successful is they feel confident in. De meegeleverde zijdoeken zijn gemaakt van polyester en uitgevoerd in de kleur naturel. Het dakdoek is gemaakt van 1 polyester en heeft een groene kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts